Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorisday

No żesz kurnaż***

Polecane posty

ja zauwazylam ze ambicje i zainteresowania kobiety sprawiaja ze w facecie wlaczas sie kompleks "nie bedzie chciala byc z takim jak ja... materialistka... nie liczy sie z moimi uczuciami..." poddaje sie. zostane stara panna w domu z kotami.

Gość hobar
Kobiety są głupie! Rany, są! Naprawdę myślisz, że jak nie będziesz miała własnego zdania to będziesz atrakcyjniejsza dla faceta? Tak to można mieć dziwkę i kucharkę i zmieniać je czasami, będzie urozmaicenie.

to powiedz mi dlaczego faceciktórych spotkałam odchodzili gdy tylko dowiadywali się że poważnie pochodze do sprawy studiów, kształcenia zawodowego, zainteresowań? nie bylo tak duzo czasu jakby chcieli na dogadzanie im pranie skarpet sprzatanie i bieganie kolo tylka. i wtedy szlam w odstawke. i gdzie tu jest to zainteresowanie o ktorym mowisz????

nooooo to naprawde masz juz tyle doswiadczen ze mozesz tak nas oceniac.....i wszystkich wsadzac do jednego worka....21 lat...wow!

współczuje ci oceniania poziomu doświadczeń człowieka po jego wieku.

to co ty przezylas dziecko???? wlasnie twoj wiek mowi mi czemu wszystkich facetow opisujesz jako "chooje""....bardzo doroslo,nie prawdaz???? pozdrawiam i dobranoc

dorisday => Tyle doświadczeń w takim młodym wieku? Im młodsze tym bardziej przechodzone na to wygląda :P

" kazdemu chodzi tylko o jedno,nestety taka jest prawda" bo inaczej wyginęlibyśmy w pierwszym pokoleniu :D a autorka też musi byc kiepska jak siedzi na jakichś randkach czy czatach i to jest jej jedyne źródło facetów :classic_cool:

Gość hobar
Co ja poradzę że tamci chcieli takiej? Poczekaj aż znajdą I zobaczysz, co będzie za parę lat z ich związkami ;-) Poza tym, ja nie wierzę że rzucali cię dlatego, że studiowałaś. No kurna, bez jaj

Gość hobar
Współczuję i życzę powodzenia.

Gość kabrio
Nie podobało im się, że miała zainteresowania... A powinna gotować i sprzątać mieszkanie... Ubaw po pachy

Bez powodu nie oceniałabym w ten sposób. Sugeruję się własnymi doświadczeniami i wyciągam wnioski z zachowania osób, z którymi mam do czynienia.