Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emil0000

jakie są wasze gusta do pań, fotki

Polecane posty

Gość Emil0000

witam moje panie, chcąc poznać płeć piękną bliżej chciałbym dowiedzieć się w jakich mężczyznach gustujecie, jaki typ urody wam się podoba, oraz strój w jaki jest przydziany, w tym celu wybrałem 5 zdjęć z fotki, jest to 5 różnych od siebie mężczyzn pod względem urody, ubioru i stylu. Chciałbym abyście napisały który wam się najbardziej podoba pod względem urody, ubioru, umięśnienia a który najmniej i dlaczego z jakiego powodu. Możecie też ich ułożyć wedle waszych upodobań w kolejności od najfajniejszego waszym zdaniem, do najgorszego. (1) http://www.fotka.pl/albumy/massotek/1,Ja/24184446,,1243531484 (2) http://www.fotka.pl/albumy/kefir/1,Ja/21384411,Zero_koksow_D_100_Naturalnego_Kefira_D,1243533459 (3) http://www.fotka.pl/albumy/takisamainny/1,Ja/24150586,moje_najaktualniejsze_foto_,1243429909 (4) http://www.fotka.pl/albumy/letsdosumthin2nite/1,Ja/23106993,,1243528964 (5) http://www.fotka.pl/albumy/HubsOCB/1,Ja/17558757

Gość żaden mi się
nie podoba:(

Gość 4 i tylko on..

Gość ewelina_misia
a mi się podoba nr 3, ale tylko na pierwszym zdjęciu od lewej na górze (taka czarna fotka) stanowczo i męsko wygląda a do tego dobrze zbudowany oraz ubrany, uwielbiam dobrze zbudowanych :D :D hihi i na zdjęciu trzecim od lewej na samej górze czemu wiadomo, ciałko mniam :D :* najmniej podoba mi się nr 2 ubiór może być, uroda nie za ciekawa no i chuderlak, zbyt szczupły

Przecież to dzieci a nie mężczyźni :o Żaden nie ma w twarzy nic interesującego,ale z ciała to orbzydliwy jest numer 3. Jakbym koniecznie musiala wybierac to wzielabym numer 4,normalny chlopak.

Gość dzieci i
łosie a fuuuu

Gość trenerGrubasow3
mowisz ze ten pyz z 3 jest obrzydliwy z ciala ? a to ciekawe bo ja jestem bardziej umiesniony i szerszy i laski jakos ogladaja sie za mna i usmiechaja, gdy ida ze swoimi boyami za reke, pewnie jakis kolejny grubas zazdroszczacy formy... dzieci a nie meszczyzni ? chcesz powiedziec ze facet ktory ma 21-22 lata to jest dziecko to ty starucho ile masz lat ? 50 hahaha lepiej niech sie tutaj wypowiadaja laski do 30 roku zycia ewentualnie niech pisza odrazu swoj wiek... tak pozatym ten typ z pod dwojki to straszny suchar hahaha

Gość SoulGirl
Omg! Wszyscy są okropni, jak już koniecznie mam wybrać to ten czwarty.^

trenerGrubasow3- cieciu,używasz słów, których niestety nie znam. Bo czym są \"meszczyzni\", intelektualisto? Mam 20 lat.I,coś w związku z tym? Podano linki też do 17 latków,to mężczyzna?Poza tym 21latek też nie jest dojrzaly. Cieszę się,że laski zwracają uwagę na Ciebie tylko po co mi to mówisz?ja bym się nie obejrzała,dla mnie to nieestetyczne.Ja pierdole,co za zjeb. Idz,cwicz muskulature i ortografie.

Gość tak robcie
Opiszcie kazdego indywidualnie tylko krótka, a na końcu którego wybieracie ;) Tak będzie najlepiej

Tego 3 w zyciu bym nie wybrala,bo ma tepa morde ;p No widac,ze jakis przymul. Ech,wyroznie sie,ale 2 wydal mi sie nawet ciekawy,bo taki..odmienny,ma oryginalna twarz ;d Ale tez w sumie zaden mi sie jakos 'szczegolnie' nie podoba, zgodze sie,ze 4 jest ok. ja,zeby mi sie ktos spodobal,musze go poznac,a najbardziej w ludziach podoba mi sie mozg :D Finito.

Gość fota nr 4
Fajniutki jest...:P

Gość dwudziestoparolatka ...
4-ty.

Gość Zebrało mi się oj zebrało
no ale oni wszyscy jakby z jednego worka.... też gdybym miała wybarć to 4, no b zwykły chłopak...reszta to zresztą dzieci po naście lat...w aż tak młodych chłopcach jeszcze nie gustuję :)

Gość tuputupu
up

num. 5 :O i nie wiem dlaczego reszta do bani :O 4 jako tako obleci.... Wybrałaś beznadziejnych 17-latków :classic_cool:

Gość kobieta 1986
Mi się podoba 2,4 najbardziej (po prostu wydają się i sympatyczni i zadbani) Potem 5 (chociaż to dzieciak jeszcze ale ujdzie) A 1 i 3 są straszni (jedynka ma postawę i twarz niewyjściową, a 3 jest takim "bolkiem") Ogólnie ciało nie ma tu za dużo wpływu na moją opinię, bardziej oczy, twarz i wrazenia "ogólne"

Gość **rada**
~~~~~~~~~~ mnie nie zainteresowałby żaden z przedstawionych Panów 💤 *********** ale każda z nas ma inny gust :classic_cool: [ kwiatek]

Gość **rada**
🌻

Gość jeszcze dzieci
wszyscy

Gość jeszcze dzieci
wszyscy to jeszcze dzieci jak dla mnie

Gość jeszcze ewentualnie
czwarty moze byc