Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajwi

PYTANKO DO MĘŻCZYZN

Polecane posty

jaki typ kobiety wam sie podoba? taka typowa miła dziewczyna czy moze zołza w takim poztywnym znaczeniu;)? wpisujcie swoje propozycje

Gość Zielony liść
Pamiętaj, że jesteś drugą, trzecią, piątą... dziesiątą. Że twój facet miał kogoś przed tobą. Ze kochał sie z inna. Ze robił jej to, co teraz robi tobie. Jestes zalosna. Wstretna, oblesna i zalosna. A ja nazywam się Grodzki. Mówię to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Gość Zielony liść
A, to zwracam honor.

Gość sześć piw
jeżeli już się wyszalałaś i wielu zaliczyłaś to obstawiam, że będziesz fajną żonką :)

hehe i znowu jak kulą w płot:D bo ja dziewica ehh ;)

drobna szczupła blondynka, albo brunetka, wzrost d 165 cm. miła, sympatyczna, spokojna, przede wszystkim spokojna i nie konfliktowa :D

a wiecie co jest najlepsze? że jestesmy ze soba 6 miesięcy i nicccc... ja nie chce:( ale on nie chce przejąc inicjatywy , ja musze:( naprawde mozna sie tak wstydzic? chlopcy:)?

mialo byc ja chce * ale lubicie czasem jak laska na was krzyknie ?:) albo tupnie nogą?:) ma swoje zdanie:D niz taka potulna, pokorna gąska;d

Gość Zielony liść
Pamiętaj, że jesteś drugą, trzecią, piątą... dziesiątą. Że twój facet miał kogoś przed tobą. Ze kochał sie z inna. Ze robił jej to, co teraz robi tobie. Jestes zalosna. Wstretna, oblesna i zalosna. A ja nazywam się Grodzki. Mówię to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.