Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzast minet

tele gra

Polecane posty

klamstwo klamstwo!! dzwonie tam caly wieczor dziasiaj i zabieraja mi ciagle 3.66zl a ciagle zajeta linia, ciagle tam dzownie i ciagle podstawione osoby dzwonia, chcialam kiedys tam pracowac ale to klamcuchy;(

Gość felek albo nie felek
droga dżast mineto :) pomyśl te telewizyjne zgadywanki są tak proste, że nawet niedouczeni i bezmyślni znajdują rozwiązania i gdyby oni dodzwaniali się od razu, to jaki w tym interes miałaby telewizja..? żaden, musieliby co 10 minut wypłacać obiecane pieniądze więc linia jest celowo blokowana aby takie naiwne istoty jak na przykład, ty droga dżast mineto wisiały na telefonie i napędzały ten biznes :D

Gość Zielony liść
Pamiętaj, że jesteś drugą, trzecią, piątą... dziesiątą. Że twój facet miał kogoś przed tobą. Ze kochał sie z inna. Ze robił jej to, co teraz robi tobie. Jestes zalosna. Wstretna, oblesna i zalosna. A ja nazywam się Grodzki. Mówię to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

jak się nazywa choroba, która cię dręczy, drogi zielony liściu..? byłeś na konsultacji psychiatrycznej, albo chociaż u internisty, może księdza..?

felek ale ostatnio sie dodzwonilam podalam haslo "gnój" niestety bylo zle hehhe:D ale jak znam napewno dobre to mnie juz nie chca dac do odpowiedzi, ta tele gra jest bardzo niekorzystna, ale ja bym lepiej tam gadala niz te glupie pipy ;D jak ja bym sie pojawila na ekranie w telegrze to by byloooo łoooo:D

droga dżast mineto :) oczywiście, że ludzie się dodzwaniają nawet w sprawie gnoju nawet wygrywają ale tylko tyle i tak często aby ten cwaniak, który wymyślił ten biznes zarobił, aby telewizja zarobiła i ładna pani, na przykład TY gdybyś tam pracowała (o tobie powiedziałbym piękna i olśniewająca :classic_cool:)

ohhh felek jaki ty jestes mily:) az mi sie usmieszek pojawil na usteczkach w ta ciezka smutna noc;(