Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --------------89--------------

dziewczyny z krótkimi nogami w rurkach i balerinkach-------------------

Polecane posty

Gość ASIA1289
A ja jestem bardzo szczupla i wysoka do tego, a rurki mam uwaga: jedne! na potrzeby kozaków ktore kiedys kupilam. balerinek nie mam zadnych. nienawidze tej pseudo mody, strasznie mnie wkurza. od lat chodze w bardzo delikatnie rozszerzanych spodniach- model lee leola na przyklad albo megan z wranglera i nie wiem gdzie wy macie problem ze znalezieniem spodni/ fakt, wiekszosc nowych modeli jest juz rurkowata ( teraz z kolei dzwonowata co tez jest przegieciem) ale sa przeciez modele stale produkowane tak jak wymienione przeze mnie.

\"że dziewczyny nie są jakieś powalająco zadbane (bo o urodzie dyskutować nie będę) to większość z ubóstwieniem pakuje się w różowe bluzeczki i tleni na blond.\" to zaprawde godne pochwaly, nie dosc, ze ubrac sie jak 3/4 miasta, to jeszczce wygladac w tym niezgrabnie a pannie, co to pytala, co znaczy mniec wlasny styl szczerze wspolczuje

Gość Jessy28
Asia co ty mówisz dziewczynkom ze wsi co rurki na bazarze kupują i balerinki za 15 zeta:):D rozpacz

Gość Jessy28
laski się nie widzą serio, a jak idę po rynku to sie gapią bo w zyciu nie pomyslałyby żeby się tak świetnie ubrać i super wyglądac.

Gość ejokloe
a bo zacznijmy od tego ze wpolsce kazdy kto inaczej sie ubierze to jest jakis nie teges tak samo przejmowanie sie waga innych, tym czy mja krotkie nogi czy nie... jak to jest ze bedac w anglii pozbylam sie wilu kompleksow i nie dlatego ze na tle angielek wygladalam super(*bo wcale nie),ale ogolnie chodzi o akceptacje siebie i innych

Gość stara torba po serze
to wlasnie kobiety akceptujce siebie maja wlasny styl, ubieraja sie jak im sie podoba a nie kopiuja :o

Gość ejokloe
a pannie, co to pytala, co znaczy mniec wlasny styl szczerze wspolczuje" nie trzeba, bo to bylo pytanie retoryczne ,wiesz? a ja wszpolczuje osoba ktorwym wydaje sie ze sa wszechwiedzace,pozdrawiam

Gość ASIA1289
najgorsze jest to, że mozna w fajnych sklepach dostac rzeczy w niewiele wyzyszej cenie niz te rynkowe a i tak pol miasta lata w tych tureckich szmatach. wiec jest to podyktowane brakiem gustu a nie brakiem kasy. wystarczy poczekac na przecene lub po prostu trafic:)

Gość ejokloe
to wlasnie kobiety akceptujce siebie maja wlasny styl, ubieraja sie jak im sie podoba a nie kopiuja tez prwda,ale wole zeby kopiowaly te rurki niz nijakie spodenki, seledynowe bluzeczki itd itp mam 25 latek i pamietam co sie dzialo jak bylam w liceum, koszmar, wole to co teraz jest

Gość stara torba po serze
zes sie przypieprzyla do tych sweterkow :o

Gość ejokloe
twarz nie wazna heh

Gość --------------89------------
hej ja nie sypie wszystkich do jednego wora nie ale pisze co zauważyłam,że wiekszośc dziewczyn nie umie dobrać spodni do swojej sylewtki,tylko idą za moda i myślą ze są sexi a to jest porazką jak wygladaja ja tez jestem szczuplutka i mam długie nogi ,kupiłam raz rury ale normalnie nie pojde w nich po sie głupio czuje i już