Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GeRivk

Dach plaski, papa, smola...

Polecane posty

Gość GeRivk

wiec zbliza sie remont. I co firma przyjedzie wycenic to slysze kosmiczne pieniadz ei coraz to ciekawsze rozwiazania. Moze ktos sie orientuje w temacie... wiec dach plaski, jest n anim papa, jednak juz dach przecieka. czy nalezy sciagnac ta warstwe i polozyc nowa pape? Jesli tak, to urywac na sile? Jak przyczepic nowa pape do dachu zeby w trakcie smarowania si etrzymala? czy wystarczy jedna warstwa? czy lepiej mazac smola goraca czy jakims lepikiem, co lepsze? czy jak teraz mam lekko wszystko popekane, to moze poprostu lepiej teraz przejechac tylko smola? dlaczego po przesmarowaniu smola na bomble warto sypac piasek? dziekuje pozdrawiam

Gość gość
najlepszym wyjsciem bedzie skonsultowanie tego ze specjalistami w dziedzinie dachow, ja osobiście kiedys kupowalem dach u www.dachstyl-ryki.pl i mogę śmiało polecic, bo ceny maja bardzo konkurencyjne a asortyment najwyz

Gość kamilll
Dobrej jakości izolacje kładzie Termil. Miałem z nimi kontakt przy izolacji pianką PUR i ostatnio też zlecałem izolację gumą natryskową dachu. Profesjonalne podejście, terminowa realizacja. Najważniejsze dla mnie jest, że bazują na sprawdzonych materiałach, gumę mają oryginalną z Kanady, dość trudno dostępną w Polsce.

Gość sarsssss
Dobre mam doświadczenia z firmą Termil w kwestii izolacji. Robili mi pianę PUR w domu moim prywatnym, a ostatnio też się zdecydowałem na izolację gumą natryskową na budynkach firmowych. Terminowe podejście, jasne warunki cenowe, pracują na sprawdzonej kanadyjskiej gumie, która myślę że za jakiś czas całkiem zastąpi papę jeśli chodzi o hydroizolacje tego typu.

Gość aSunsin
Ja powiem tak jak ktoś się na tym nie zna to niech się za to nie zabiera i będzie najlepiej. Co do firm, które mogą wam pomóc w temacie to sprawdźcie sobie w http://www.dohmann.pl/naprawa-dachu-z-papy wiem, że wykonywali robotę i naprawdę dachów z papy w szkole w której pracuje i robota wykonana została solidnie nie wiem niestety jak to wygląda cenowo.

Gość adamn

Jeśli chodzi o dobrą hydroizolację do zastosowania i na zewnątrz i wewnątrz to myślę, że płynna guma CWS jest ciekawym pomysłem. Ja z tego korzystałem podczas budowy domu i mam spokój, żadnej wilgoci, żadnych problemów z pleśnią i tak dalej. Dobre solidne zabezpieczenie dla budynku. Gumę instalowała nam firma Termil – termil-hydroizolacje.pl .

Gość Eryk Klimczuk

Montaż płaskiego dachu nie należy do prostych zdań drzwi-omega.pl ciekawe i przydatne informacje dotyczące montażu.