Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebbi26

Czy i kiedy wasze piersi po karmieniu wróciły do poprzednich rozmiarow?

Polecane posty

Gość wcześniej pisałaś inaczej
wcześniej pisałaś, że masz 85/95 więc się zdecyduj !

Gość wcześniej pisałaś inaczej
na 85/95 wychodzi 75 D ! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość powinnaś przynierzyć
bebbi musisz pomierzyć różne modele 80A, 80B, zwróć też uwagę na to , że już przy wymiarach 86/95 wychodzi 75D, a jak nosisz dobry stanik to obwód pod biustem z czasem się zmniejsza, a w biuście powiększa (migracja piersi). Miseczka stanika w 80A, a w 75 D niewiele się różni wielkością, ale obwód musi bardzo dobrze podtrzymywać piersi, wiele też zależy od rozciągliwości materiału. Stanik ściśliwy wyjdzie ci 80A/B, a stanik ciut luźniejszy 75D/E i oba będą dobre.

Gość moje wróciły
Moje wróciły do poprzedniego rozmiaru, ale nie wyglądają już tak ładnie, są obwisłe i mam rozstępy. Zmierzyłam się i przeczytałam poprzednie posty, no cóż, nic dziwnego, że mi piersi obwisły skoro przez całą ciążę i karmienie nosiłam stanik za luźny o 10 cm w obwodzie :( Nosiłam 75C, a powinnam 65E :( Fajny ten Stanikowy Matrix, warto przeczytać, szkoda, że nie wiedziałam wcześniej.

moje niestety nie wrocily..przed ciaza nie mialam na czym nosic biustonosza, teraz juz mam i wcale mnie to nie cieszy..

Gość bebbi26
Tak pisałam 85/95 ale napisałyście, żeby zmierzyć pod biustem na wdechu stąd te 2cm więcej.. ;)

Gość terw
Rozmiar taki sam jak przed ciążami. No ale wygląd skóry już nie taki sam. Cycuszki nie są tak jędrne jak przed i sa trocję obwisłe :( Niee ma mowy o noszeniu bluzek bez stanika . Mój rozmiar do 85 C

Gość bebbi26
Ale GAPA ze mnie czytam właśnie Stanikowy Matrix - polecam i dzieki za linka! i pod biustem mierzymy na WYDECHU /a nie na wdechu ;) / tak więc wracam do poprzednich "rozmiarów 85/95' ale mieszam wiem ;) tak czy siak ciesze sie ze założyłam ten wątek duzo sie dowiedziałam i na pewno zmienię rozmiar stanika. Dziś na bazarku pani mi wciskała A więc nawet od D nie pytałam bo by padła z wrażenia albo mi nawciskała że mam małe ...

Gość Zozoleee
Chcę sie dowiedzieć,czy po porodzie,po karmieniu piersią piersi zostają takiej samej wielkości czy robią się mniejsze? Moja siostra cioteczna urodziła już 2 dzieci a teraz ma małe piersi:(chociaż jej mama powiedziała,że ona zawsze miała małe:) A moja mama po urodzeniu trójki dzieci nadal ma duże:)Boję się,że ja w przyszłości po porodzie będę miała małe;( I chyba nie chcę mieć dzieci

Gość gość
Ja przed ciążą 65F, karmiłam nosząc 70FF/65G (czyli 2 miseczki więcej), rok po skończeniu karmienia znowu mam 65F, zmienił się tylko troszkę kształt (taki bardziej kroplowaty teraz mam biust).

Gość gośćdsfsdfsfs
Po karmieniu mi zmalaly o rozmiar ://// Mam 75B (płacz).

Gość gość
to nieźle upasłaś się mieć ponad 80 pod biustem

Gość gość
Hej:-) karmilam moja cirke 18m. Moje piersi przypominaly dwa malr placki. ....nie wiedzialam ze mogą az tak zle wyglądać. W dotyku sama skóra. Teraz jestem 7 m po karmieniu. Moje piersi sa cudowne, jędrne jak u nastolatki:-) moze przesadzam. ...ale ogólnie sa spoko. Przez te 7m jak wariatka smarowalam je kremem tolpa cos takiego z apteki i przytylam z3kg. Piersi to w sumie tłuszcz. ....wiec tak sobie pomyslalam...a moze jednak. ...i sie udało.