Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guganin google

co to znaczy gdy kobieta chce przerwę

Polecane posty

Gość guganin google

kilka dni w spotkaniach od swojego chłopaka? Jak to rozumieć?

Gość *ASIA 26*
ze ma go dosc

Gość zero yera
to znaczy ze chce się ciebie pozbyć by sięspotykać z innym

moj tez chcial... ale mnie zostawil w koncu...ja osobiscie nie wierze w odpoczynek partnerow, wiec jesli nie chcesz zostac na lodzie to Ty pierwszy zastanow sie nad rozstaniem...

Gość ach tak wiem wiem
to tak jak stary mebel odstawiony na strych...może jeszcze się przyda....taka rezerwa a tak poważnie ...to w tej chwili jakoś nie może znieść twej fizycznej obecności i ją odrzuca , ale nie chce tego pokazać i jeszcze nie jest pewna czy całkowicie chce z ciebie zrezygnować...sama ma nadzieję że jej odrzut od ciebie to tylko chwilowe zaburzenie które szybko minie....bo jednak jeszcze jesteś jej bliski i jednak jeszcze jest więź (to ta bardziej optymistyczna wersja ) albo Pojawił się rywal , intrygujący dla niej albo ten rywal już zlizuje śmietankę a ona jest zbyt uczciwa aby być z dwoma albo ten rywal jeszcze nie jest z nią, ale bardzo siedzi w jej głowie...a ona jest zbyt uczciwa aby być z tobą ciałem gdy serce zawisło na innym w obu przypadkach nie chce cię zbytnio zranić i rozciąga sprawę w czasie ...czy lepiej byś się poczuł gdyby zrobiła to jednym cięciem? Chyba nie ,,,i ona to wie . No masz jeszcze taką opcję...że ona o coś ma do ciebie żal....czymś tak ją zastrzeliłeś , może jakieś świństwo o którym się przypadkowo dowiedziała , że chwilowo ma cię dość...chce przerwy... bo jak nie to może by cię zabiła...albo zwymiotowała Przypatrz się swoim grzeszkom. Coś o czym ona nie będzie rozmawiać bo to bez sensu...sensu nabierze jedynie wówczas ..jeśli ty sam okażesz jej...i sam będziesz szczery wobec niej...zamiast przemilczać i okłamywać.

Gość slczna
zgadzam sie z powyzsza opinia

Gość guganin google
to pierwsze raczej

Gość slczna
ja bym sie nie godzilana cos takiego.to nic dobrego nie wrozy.

Gość slczna
jedna z opcji jakie podal ach tak wiem jesli nie gra cos w zwiazku to sie o tym rozmawia i nie robi sie przerw brutalnie mowiac moze juz cie nie kocha