Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa *

Nowe experymenty sexualne

Polecane posty

Gość Królowa *

Witam! Założyłam ten temat, żeby zapytać, jakie macie pomysły na nowe pozycje w sexiku:P. Moich pomysłów nie brakuję, ale zawsze mogę czegoś nie wymyśleć, a Wy może macie jeszcze więcej wyobraźni:P Rozpisujcie się!!!!!!!:P Pozdrawiam wszystkich!!!!

Gość darkthrone
fisting analny? np w układzie 2m+k? baaardzo polecam :)

Gość Królowa *
A mógłbyś sprecyzować...?? Nie jestem nowicjuszką, ale tego określenia nie znam;p

wsadzanie sobie w dupę pięści aż po łokieć miłe, nieprawdaż? :) :O

Gość darkthrone
rozpychanie dziurki, zaczynając od 1-2 palców aż do włożenia całej dłoni... może zająć trochę czasu ale moja małzonka twierdzi że to nieporównywalne z niczym. zwłaszcza gdy ma w ustach drugiego.. idealne przygotowanie do póxniejszego "maratonu" analnego. Tylko trzeba pamiętać o maksymalnym nawilżaniu (polecam żel KY) i cierpliwości+wyczuciu.. ew można w lateksowych rękawiczkach, jeszcze bardziej wzmaga doznania.. Orgazmy kosmiczne gwarantowane !!!

Gość Królowa *
Może być ciekawie DARKTHRONE, ale czy za bardzo nie rozklapci mi sie cipka? Boje się, że wielka mi się zrobi później;p

Gość darkthrone
nie o cipce ci pisałem tylko o pupie.. jest bardziej elastyczna niż cipka, pamiętaj o tym

on pisze o wkładaniu ręki do tyłka, nie w cipkę ludzie to jednak mają nasrane w łeb :)

Gość Królowa *
Tylko mam nadzieję, że nie chodzi Ci o drugiego mężczyznę:P

Gość darkthrone
Ajron, nie oceniaj. Jak ci nie pasuje albo nigdy tego nie robiłeś to nie krytykuj że komuś z tym dobrze. Typowo polaczkowe podejście - jak ktoś jest inny to od razu go ujebać.. żałosne :(

Gość Królowa *
Ajron po prostu albo nigdy nie bzykał, albo mu nie staje!!!!! Hahahaha:D:D

Gość darkthrone
:)

Gość Królowa *
Dzieki Darkthrone, mieliśmy już pare analnych experymentów, ale tego jeszcze nie;p Na pewno spróbuję, bo zapowiada się nieźle;p A jakie ciekawe pozycje macie z małżonką, że tak się spytam;p

uahahaha normalnie, ubaw po pachy :) dalej se grzebcie w dupach, pedały :)

Gość darkthrone
:)... wszystkie możliwe.. pytasz o to jak się kochamy sami czy w 3-kę?

Gość darkthrone
Ajron, polski katoliku, odpuść sobie. typowy wyborca PiS'su, skrzywdzony w dzieciństwie analnie przez wikarego. Padam jak słyszę żę anal to pedalstwo :) :) :)

Gość Królowa *
Ajron, daruj sobie pedałku z Barbie Baru:P Wyluzuj i rozprawicz się w końcu. Darkthrone, ja nie mogłabym się dzielić z kimś moim partnerem, więc pytam o sexik we dwoje:P Jestem gibka, więc mogę się powyginać trochę;p

Gość darkthrone
Ostatnio niezwykle nam podchodzi jak żona leży na boku a ja kłecząc za nia posuwam cipke/pupę (chociaż anal w tej pozycji jest obłędny).. lubię też kiedy siedzi z szeroko rozłożonymi nogami na kanapie (dodatkowo polecam tu pończoszki do pasa) a ja klęcząc dla odmiany przed nią posuwam powoli cipkę :).. Oczywiście dużo od tyłu, na jeźdźca...

Chodzi o eksperymenty czy o pozycje bo to chyba różnica

Gość darkthrone
o, już jakiś podszywacz-gimgówno czy ta spierdolina Ajron? :)

Gość Królowa *
Darkthrone podoba mi się to z fotelem i pończoszkami;p Uwielbiam, kiedy facet jest na mnie i się jeszcze patrzy;p Logo pisz co Ci przyjdzie do głowy i experymenty i pozycje;p;p A z tym z boku to właśnie wczoraj robiliśmy tak i to w pupę;p masz rację, obłędny orgazm. Poza tym jestem dziwną osobą, bo podczas jednego sexu potrafię dojść nawet 7-10 razy, kiedy nasz sex trwa 15 minut;p Zajebiście jest!!

Gość Królowa *
Na pewno on i pewnie ma 15 lat jeszcze dzieciak nic nie wie;p

Gość Królowa *
jestem tak gibka, że sama sram sobie do ryja :)

Gość Królowa *
PODSZYWACZ GŁUPI AJRON DZIECIAK PARÓWA SIĘ PODSZYŁ PODE MNIE;P NIE ZWRACAJCIE NA NIEGO UWAGI!!!!;P

odnośnie Twoich orgazmów - nie jesteś dziwna, moja zona ma to samo, potrafi skończyc kilka razy pod rząd.. A bawicie się w masaż punktu G?

Gość Królowa *
Przyznam, że dawno nie robiliśmy tego;p Dobrze, że mi przypomniałeś. Bardzo lubię za to 69 i wtedy całego fiutka wkładam sobie do buzi;p mniam. a jak mam sie zaczernic pierwszy raz jestem na forum kafeteria;p

Gość Królowa *
wracam za pare minut;p

Gość stara torba po serze
'pierwszy raz jestem na forum kafeteria;p' widac :o nawet na kafe sa blyskotliwsze osoby 💤

"Na pewno on i pewnie ma 15 lat jeszcze dzieciak nic nie wie;p" A Ty masz 16?Bo sposób pisania masz dziecka,treść też niewiele warta. To, że się pieprzysz nie czyni Cię dojrzałej. A co do tematu- sama powinnaś wiedzieć co Cię kręci.Ja mogłabym zasugerować,żebyście podczas stosunku cieli się nożami,tylko co z tego,skoro to najprawdopodobniej nie Twoja bajka.