Anna21 0 Napisano Maj 29, 2009 Zapraszam do udziału w konkursie gdzie można wygrać wiele naprawdę bardzo cennych nagród między innymi kosmetyki Sephory w bardzo prosty sposób :) Zainteresowanych proszę o podanie maila na którego wyślę szczegóły dotyczące tego konkursu. Te osoby, które nie chcą podawać swojego maila na forum mogą mi go przesłać na mojego maila: nadin2181@gmail.com Zapraszam bo naprawdę warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małgos1 Napisano Maj 29, 2009 http://www.maratonekspertow.pl/?nick=lusi555 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poleczka dzieweczka Napisano Maj 29, 2009 leila74@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPo 0 Napisano Maj 29, 2009 hapo0@onet.eu Już raz wygrałam w nivea, może teraz też mi się poszczęści:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieebieskooka 0 Napisano Maj 29, 2009 nieebieskooka@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Życie jest pełne niespodzianek Napisano Czerwiec 4, 2009 monika_16.19@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandra788 Napisano Lipiec 30, 2009 sandra788@wp.pl ;)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MagdaPieczynska Napisano Listopad 14, 2015 Hej dziewczyny na stronie www.DarmoweKosmetyki.pl trwa ogólnopolska kampania reklamowa Sephora. Wystarczy wziąć udział, odpowiedzieć na pytanie konkursowe aby dostać coś dla siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach