Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaalinkaaaaa

jak Wam się podoba ta sala? zdjęcia

Polecane posty

Gość kaaaalinkaaaaa

http://www.domweselny.zgorzelec.info/ na samym dole stronki jest kilka zdjęć sali, w której prawdopodobnie zrobimy wesele... możecie napisac co o niej sądzicie?

Gość ofdhf
taka troszke surowa

sala jako sala nienajgorsza ale nie rozumie wlasciciela coz za brak gustu!pomaranczowe sciany,zielone nakrycia i niebieskie krzesla.porazka!jakbyscie na krzesla pozakladali biale pokrowce i zarzyczyli sobie pomaranczowe serwetki aby pasowaly wam do scian to byloby calkiem przejemnie.mam na mysli mniej wiecej taki efekt: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c1f9d6c398ec030.html

Gość kaaaalinkaaaaa
no z tą surowościa to się zgodze, ale będzie więcej dekoracji, na suficie na tych stelarzach będzie więcej wstęg, dokoła będą stały wazony z kwiatami no i stołów będzie więcej, bo na zdjęciu widać dwa, a u nas będą takie 4, więc tej surowa przestrzeń trochę się zgubi w tłumie...

Gość bardzo prlowska
paskudna i surowa, zbyt duzo pustej brzydkiej przestrzeni choc jesli ktos bedzie mial z 200 gosci to sie troche zapelni...

no i te serca z balonow:O zdecydowanie do sciagniencia!

Gość kaaaalinkaaaaa
wiecie, dekoracja to kwestia dogadania się...

wiec jesli sie dogadasz to nie jest zla:) ale z tym dogadaniem to zebys sie nie przeliczyla bo moga miec tylko ten jeden wystroj...ale zawsze sa jeszcze dekoratorzy:)

Gość kaaaalinkaaaaa
tą salę wybraliśmy, bo mieszkamy na wsi i w naszej okolicy to jest najładniejsza i największa sala, jakbym Wam pokazała resztę to dopiero tragedia, uwierzcie mi :( a tak, dzięki Waszym radom może da się z tego urządzić jakieś cudo :) macie jeszcze jakieś pomysły jak możnaby było upiększyć salę? byłabym bardzo wdzięczna, bo ja niestety n ie posiadam zmysłu artystycznego :)

Gość kaaaalinkaaaaa
dzieki za podpowiedź z tymi pomarańczowymi serwetkami :) zdecydowanie wezmę to pod uwagę... a co proponujecie zamist tych balonów?

kalinka nic,po prostu nic i wtedy jest super:)

ze mieszkasz na wsi to nie znaczy ze masz sie zgodzic np na te balony lub granatowe krzesla ktore wygladaja fatalnie.juz ta zielen przejdzie ale te krzesla koszmarne.zwykle drewniane by lepeij wygladaly.te wygladaja jak w biurze.

Gość kaaaalinkaaaaa
serio nic tam już nie trzeba? jak byłam na weselach to zawsze coś tam za plecami wisiało, żeby zdjęcie ładnie wyszło, jak młodzi wchodzą na krzesła i się liżą "gorzko" :)

Gość kaaaalinkaaaaa
to nie chodzi o to, że skoro mieszkam na wsi to musze mieć wieśniacke wesele... chodzi o to, że nic innego nam nie zostało do wyboru :( inne sale to dopiero są wieśniackie :( wogóle to ślub dopiero w 2011, ale że na tą salę (bo najładniejsza w okolicy, uwierzcie) jest taki nabór, to musimy już teraz zaklepać termin...

zadnej sciany za mlodymi to dopiero wiocha! a stawanie na stolkach i ''lizanie na gorzko'' tez wiocha!daj spokoj....

zadnej sciany za mlodymi to dopiero wiocha! a stawanie na stolkach i ''lizanie na gorzko'' tez wiocha!daj spokoj....

Gość tweeddy
Szczerze mówiąc to mi się nie podoba..

Gość kaaaalinkaaaaa
no wiocha, wkońcu jestem ze wsi :)

Gość kaaaalinkaaaaa
tweeddy, a możesz napisac dlaczego Ci sie nie podoba? każda wskazówka będzie mile widziana :)

Gość bardzo prlowska
do kaaaalinkaaaaa: sluchaj, nie bedziesz miala wcale wiesniackiego wesela,nie przejmuj sie, sala jest ordynarna ale po udekorowaniu moze byc bardzo fajna i pamietaj by serwetki czy balony czy kwaity byly pod kolor sali bo jak zmieszacie jakies kolory to bedzie dysonans,a tak to bedzie gustownie,jesli chodzi o krzelsa to proponuje wam wypozyczyc od firm zajmujacych sie dekorowaniem takiech ladnych pokrowcow na krzesla z wiazanymi kokardami z tylu-rewelacja! sama takie planuje bo wowczas sala wyglada palacowo:)

ale to nie znaczy ze musisz odstawiac takie przedstawienie...piszac wiocha mam na mysli pewien niesmak...no ale zrobicz jak uwazasz...sale jesli wezmiesz w swoje rece to moze ci udekoruja jak bedziesz chciala.moze trzeba im zasugerowac zmiany-zwlaszcza te krzesla. powodzenia.

Gość kaaaalinkaaaaa
bardzo prlowska - a masz już na oku takie pokrowce? mogłabyś podac mi namiary na taką firmę? bo u nas n to ciężko o taką firmę... zresztą, właściciel zaprosił nas w sobotę w południe- będzie wesele i będziemy mogli sobie na zywo obejrzeć salę i dekoracje, bo na pewno będzie inna niz ta na zdjęciu... wtedy go podpytam dokładnie co i jak, co może nam zaoferować...

Gość bardzo prlowska
wpisz w allegro- pokrowce na krzesla i tam sa firmy ktore (trzeba wyczytac w opisach) wypozyczaja cos takiego na terenie kraju nie tylko w jednym rejonie,na pewno cos znajdziesz

Gość kaaaalinkaaaaa
dzięki prlowska :D znalazłam na allegro :D sliczne są :D i nawet z pomarańczową kokarda są!! supeeeer :D

mi bardzo się podoba, tylko trzeba by jakoś ładnie to udekorować...nie mam na myśli kilku balonów i serca z nich tylko gustownie i wtedy będzie ok!!

Gość kaaaalinkaaaaa
a spotkałyście się barem na weselu? bo tam jest właśnie taka możliwość - bar z różnymi alkoholami. tylko nie wiem, czy jak goście zaczną mieszać trunki to nie skończy się na grupowym haftowaniu...

Gość obraczka1
spotkalam sie z barem gdzie byly podawane rozne alkohole,ja sama mialam tzw stol koktajlowy.bardzo ladnie to wyglada.ludzie pija co chcva i zareczam ze nikt nie haftowal:)

Gość mi się nie podoba
bo to taka ogromna jaskinia nawet od patrzenia robi się zimno