Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardotkap

seks w staniku??

Polecane posty

Gość bardotkap

co myślcie o seksie w staniku?? szczerze mówiąc, mam zamiar dopiero zacząć...i wstydze się swoich piersi... są obwisłe i mam rozstępy, dlalego chciałąbym wiedzieć, czy seks w staniku jest normalny ;) tzn czy takowy się wam zdarza i jak często ;p

Gość 1234567.........
to zależy od partnera ...ale wydaje mi się że każdy facet lubi w trakcie popieścić i popatrzeć na piersi no chyba że jakiś szybki numerek w toalecie na dyskotece wtedy masz szansę na to ze Ci go nie ściągnie :)...ale w normalnych warunkach nie liczyłabym na to weźmie Cię za dziwaczkę

Gość bardotkap
a sadzisz, ze takie piersi nie do konca idealne tez mogą podniecac faceta? bo ja sie wstydsze i obawaim;/

powiedz mu oswoich komleksach poprostu a sex w staniku to nie to , tym bardziej ze pewnie masz spore piersi bedzie chcial je zobaczyc dotknac itd... nie krepuj sie poprostu

Gość bardotkap
ehh no własnie, są całkiem spore... ogólnie to jestem raczej okrągła :P tzn nie monstrualne hehe no nic jakoś trzeba będzie to załatwić. dzięki za rady. jak ktoś ma jeszcze coś do dodania to zapraszam:)

Gość Psiorka
Jesli Cię kocha to podobasz mu sie taka jaka jesteś. Uwierz mi faceci wolą widzieć swoja kobietę, to dla nich dowód na oddania. Zrób mu te przyjemnośc.

no ja jeszcze dodam ze nie kazdy lubi wieszaki na ciuchy , sa tacy ktorzy lubia kragle babki;-)) a piersi duze to dla faceta frajda , nie krepuj sie niczego bo nie bedziesz miala czasu na cieszenie sie sexem..

Gość bardotkap
:):) dzięki wielkie:D może nie tkai diabeł straszny jak go sobie maluję heheh :P

Gość bardotkap
i Tobie też :D

Gość moze ktos cos napisze:)
.

Gość arek1112221
zalezy od: - rozmiaru - stanika

Gość smutna rzeczywistosc
ja zawsze jestem w staniku jak spie ze swoim mezem, niestety porod zrobil swoje ;( czasami probuje mi go rozpiac ale wie ze i tak go nie zdejme dla mnie stalo sie to zupelnie normalne i wiem, ze nigdy przed nikim juz go nie zdejme

Tak :O od razu załóż golf. :O Myślisz że to barachło, które chce Cię przelecieć się nad tym zastanawia. :O Kogo to interesuje. :O Jak chcesz być na językach, to pruj się na imprezach i obciągaj w szatni. Nikomu nie przejdzie przez głowę, że masz rozstępy.

Gość Młody -gniewny
Dziewczyno,nie wstydź się,dla Niego masz NAJPIĘKNIEJSZE W ŚWIECIE. Jak mężczyzna pragnie kobiety,to wszystko u niej jest podniecające. A w ogóle duże też jest piękne. Rozstępy po porodach,nazbyt okrągłe,zbyt małe... Dajcie spokój. Na takie bzdury zwracają uwagę głupie koleżanki,nie wasi panowie,wiem co mówię,jestem mężczyzną

Gość hehhehe daj spokoj
ja tez nie mam najpiekniejszych piersi a do tego okragla jestem, ale trudno;) piersi nie ukrywam uwielbiam ich pieszczoty a i drugiej stronie tez chyba nie wydaja sie najokropniejsze, skoro sam sie do pieszczot zabiera, a jakie wrazliwe sa hoho;P

Gość kłusownik seksualny
Prawidłowo!!! Cycusie TO JEST TO! Zawsze są piękne i kochane,jakie by nie były!!!!! Dziewczyny, pokazujcie cycki,kompleksy WON!