Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizuumi

!!!!!!!!!!!!! STAŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mizuumi

czy ja poniose jakies konsekwencje jezeli przerwe staz z powodu rozpoczecia studiow dziennych?

a to jest staż z urzędu pracy? bo z tego co wiem, to można przerwać taki staż tylko w przypadku podjęcia pracy, nie wiem, jak to ze studiami, ale nic o tym nie słyszałam, żeby można było. lepiej się zorientuj, żeby się nie okazało, że musisz potem zwracać kasę czy coś.

Nie, no kasy na pewno nie będziesz musiała zwracać, bez przesady. Ale zadzwoń do urzędu i zapytaj się co robić w takiej sytuacji,

Gość wtemaciejstem
wydaje mi sie ze jedyna konsekwencja zerwania stazu jest wypisanie z rejestru bezrobotnych na 3 miesiace. ale jak zaczniesz studia dzienne i masz mniej niz25 lat to mozesz byc ubezpieczona zdrowotnie u ktoregos z rodzicow w tzw ksiazeczce rodzinnej

Gość ggghhhhhhh
nic ci nie grozi.tam gdzie ja mialam staz to byly dwie dziewczyny po lo (tez na stazu) imarmalnie konczyly staz i szly na studia.tylko najpierw musisz to uzgodnim pup

Gość fsass
jesli finansowali Ci dojazd z miejsca zamieszkania do miejsca stazu to bedziesz musiala te pieniadze im zwrocic, jesli nie to jedyna konsekwencja zerwania stazu bedzie wyrejestrowanie z up, ale to Ci bez różnicy skoro idziesz na studia

Gość mizuumi
dzieki ;)