Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze w piżamie

czy wy tez jesteście brzydkie bez majijażu

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
brzydka nie jestem ,ale wyglądam gorzej jak z makijażem

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a moj facet oczywiście uważa ,ze lepiej mi bez ,ale ja tam swoje wiem:)

Gość jak jestem opalona i mam
henne na brwiach i rzesach to dobrze wygladam bez makijazu

Gość jak jestem opalona i mam
no i wypoczeta bo jak jestem po nieprzespanej nocy to gorzej

Gość rftgyu
mój tez mi gada ze naturalnie ładnie wyglądam, ale jak się na wakacjach nie malowałam 3 dni to w końcu mi powiedział żebym ze sobą coś zrobiła:P

Ja bez makijażu wyglądam jakbym paliła zioło, przynajmniej tak mi mówią WSZYSCY :O Brak oczu i gigantyczne wory pod oczami, raz się nie pomalowałam i na ulicy zaczepiła mnie kobieta twierdząc, że mam białaczkę :D :D :O Zalotka, tusz i korektor pod oczy i więcej mi nie potrzeba :)

Gość drftyrdy
ja jestem brzydka bez makijaz bo mam tragiczna cere ,,:O

Gość nie maluję się i tyle
cera w sumie ok, trochę przebawień, sińce pod oczami generalnie czuję się goła bez korektora i tuszu do rzęs gdybym miała czarne i długaśne rzęsy to bym nie malowała się w ogóle szkoda że przedłużanie rzęs tak niszczy te natuaralne bo gdyby było inaczej pewnie bym się zdecydowała co do cery, osobom które nie czują się bez makijażu polecam kremy brązujące ze złotymi drobinkami, dodają cerze życia a opalizujące drobinki odbijają światło więc wszelkie niedoskonałości są mniej widoczne, cera wygląda na wypoczatą, gładką

Gość Jasnowłosa Venus
makijaż niszczy cerę ale bez niego kiepsko wyglądam. mój problem to cienie pod iczami-mam je od zawsze. używam dobrych korektorów i dzięki temu twarz nie wygląda na zmęczoną. jak korektor to i podkład wiadomo. oczy też mam mało wyraziste niestety.. :(

ja ''malując się'' ograniczam się do podkreślania oczu na różne sposoby. Poza tym od czasu do czasu jakaś pomadka lub błyszczyk i nic poza tym. Więc niby nie ma dużej różnicy, cerę mam bez zarzutu a jednak wychodząc bez tuszu na rzęsach, kredki czy cienia czuje się jakaś obnażona i nieswojo mi, kiedy się ktoś na mnie patrzy. Dla mnie to taka troche intymna sfera, takie moje dziwactwo :P przy osobach mi bliskich sie nie krepuje, a mojego kochanego strasznie kreci zaspana, poczochrana wersja :D jak wielu innych facetow pewnie.

Gość Królewna na zamkowej wieży
Tylko mam jedno pytanie, bo mam cerę mieszaną i fakt próbowałam kremów brązujacych, ale po nich swięcę się jak latarnia nocą :(:( Wszystkie nawilżające, a ja potrzebuje matujaceho :( Zna któraś jakiś dobry ? :(

Gość Królewna na zamkowej wieży
Pytanie jest skierowane do : " NIEMALUJE SIĘ I TYLE " :D