Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura_0307

Pomysly na jedzenie?

Polecane posty

Hej odchudzaczki i odchudzacze ;) macie moze jakies fajne pomysly na posilki, chodzi mi glownie o obiady mnie sie juz powoli pomysly koncza :) aha jem wszystko oprocz podrobow i owocow morza (rybki lubie) z gory dzieki :)

ladaco w sumie nieglupi pomysl :p ale za bardzo lubie jesc, zeby nawet ograniczac :)

Gość Borsuk_morski
Przy 50kg to Ty bedziesz chodzaca ... kosciotrupica :P

borsuku morski oj nie bede :) bede wygladac tak jak 3 lata temu :) rozmiar 38 wiec nie jest to jakis kosciotrup taka budowa i tyle ale widze pomyslow na jedzenie nikt nie ma :(

Gość Borsuk_morski
Ja nie bede podsuwal swoich, bo wcinam glownie pizze, lasagne, paluszki rybne, jakies kurczaki panierowane ... i inne gotowce z piekarnika ;) Czas potrzebny na przygotowanie posilku (chodzi o wysilek wlasny) - 1 minuta :)

Gość ja lubie ryz z warzywami
kupuje paczke horteksu "warzywa na patelnie" z tymiankiem i bazylia, podsmazam, meiszam z ryzem i wcinam. Potrafie zjesc cala naraz :P

ryz z warzywami tez lubie :) pycha a pizze, chinszczyzne, frytki jeszcze bardziej i jem w kazdy weekend ;)

Gość wow wierzyc mi sie nie chce
ja mam 165 /60 kg i nosze 36..... jakim cudem ty mozesz wazyc 50kg przy 170 i nosic 38...

wiesz ja w 34 tez sie wcisne ale bede wygladac glupawo :p no coz taka mam budowe - szerokie ramiona itd