Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prof.Honey

Czemu skasowano mój temat?

Polecane posty

Gość stara i głupia ale bogata
No właśnie. Nawet nie zdążyłam sprawdzić czy ktoś rozwiązał mój problem.

kometko jakie ty rowy kopiesz? zawsze mnie to Ciekawiło. Przeciez Ty jesteś skrętarka :P ;)

Szlag! Zaq przypomnij sobie proszę, bo trochę mnie smuci trzyletni sex bez zobowiązań. Lepiej bym się czuła, gdyby przetransponować to w obowiązek małżeński. A już totalna sielanka, gdyby mnie jeszcze zmuszał...

Jak tak patrzę na te dwa dorodne cycaki przychodzi mi na mysl pewien dość brodaty kawał: Jasiu na lekcji z podziwem wpatruję się w dekolt nachylonej nad nim nauczycielki ta zauważywszy żachnęła się na Jasia: -a chcesz w pysk??? - tak tak , a drugiego do ręki

I jeszcze - jak patrzę Kometa na twój biust, nasuwa mi się kolejne zmartwienie. Mianowicie, czym wytłumaczyć ponury fakt, że już dawno doczekałam się gospodarki rynkowej, a atrakcyjny stanik, mały pod biustem, z b. dużą miseczką jest niezmiernie trudno osiągalny. Hę?

Gość MIlutka21
Mam 21 lat. Jestem z chlopakiem ok 8 miesiecy i do niedawna bylam dziewica. Od jakiegos tyg zmienilo sie to. Zrobilismy to, tzn uprawialismy sex jesli tak to mozna nazwac, bo jak na pierwszy raz to nie sadze.Milismy 2 razy pierwsze nieudane, potem byl raz udany i znowu nie udany, ehhh. O co kaman? Wiem to chodzi o moja psychike, mysle o tym, boje sie i przez to sie spinam. Chcialabym zeby jemu ze mna bylo dobrze. A narazaie wiem ze tak nie jest.Licze na jakies wskazowki. Bo jesli ja przejmuje inicjatywe mysle o tym, ubieram sie w sexi pizamke to nie udaje nam sie, ehhh. Raz sie tylko udalo, jak mnie zaskoczyl.Chodziaz w sumie narazie byly tylko 4 proby.