Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesparowana

POMOCY!!

Polecane posty

Gość zdesparowana

WITAJCIE!PEWNIE POMYSLICIE ZE JESTEM CHORA ;) ALE JA JUZ NIE WYTRZYMUJE PSYCHICZNIE..OTOZ..STRASZNIE BOJE SIE CIAZY!!BYLAM W OSTATNI PIATEK NA IMPREZIE WYPILAM Z 3 PIWKA I WYDAJE MI SIE ZE WSZYSTKO PAMIETAM..ALE ZACZELAM SIE ZLE CZUC..ROZMAWIALAM Z KOLEZANKAMI Z KTORYMI BYLAM..JEDNA DUZO WIECEJ WYPILA I NIE PAMIETA NIC..A DRUGA STWIERDZILA ZE NIE ZAUWAZYLA ZEBYM WYCHODZILA GDZIES Z JAKIMS FACETEM..JA TEZ SOBIE NIE PRZYPOMINAM..ALE JAKOS DZIWNIE SIE CZUJE I ZACZYNAM JUZ SOBIE WMAWIAC DZIWNE RZECZY..ZE NIE PAMIETAM A JEDNAK COS BYLO..CZY TO MOZLIWE ZE OD EGO ZE O TYM MYSLE ZLE SIE CZUJE??W SUMIE TO NAWET ZA WCZESNIE NA JAKIES OBJAWY CIAZY..ALE MAM JUZ JEDNO DZIECKO I TEZ DOSYC SZYBKO MIALAM OBJAWY-NIE PAMIETAM DOKLADNIE ILE "PO" ALE DOSYC SZYBKO..

Gość zdesparowana
CO ZA ROZNICA CZY Z CAPS LOCK czy bez bede pisac...

Gość ogromna bo z capsem
duzo gorzej się czyta. Jakiej ty pomocy chcesz? Było się nie upijać, teraz to czekaj na termin okresu i zrób test. Wybacz ale szklana kula do wróżenia mi się zbiła

Gość joojjjjjjj
hehe jedno dziecko masz a upijasz się na dyskotekach - no to super matka z ciebie!!!