Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaakaaa jednaa

Czy Wasi rodzice tez do tego podchodza? nie wiem co robic

Polecane posty

mialam jechac sobie na weekend nad jezioro a pogoda do d**y w dodatku tez u was w domach tak jest?? jestem z moim chlopakiem poltora roku bylam juz znim na 3 dni nad jeziorem na 4 nad morzem na weekend nad morzem i teraz kurde problem ojciec mowi do mnie ze nie mam brac tego pod uwage wogole;/ wkurza mnie to zachowanie albo ze wracam o 4 nad ranem i ze moze razem spimy i tekst taty"ja im dam spacrazem" no kurde jestesmy juz dlugo ze soba...co to takiego ze pospimy kilka godz u niego skoro juz nie raz bylismy gdzies razem no denrwuje mnie to zachowanie... Dodam ze mam 20 lat

Gość sgfgsdf
Z jednej strony jestes dorosla i mozesz robic co chcesz. z drugiej strony mieszkasz pod dachem rodzicow i jestes na ich utrzymaniu.Oni maja prawo ustalac zasady we wlasnym domu.

Gość Majka12345
Mam 20-letniego syna, ktory wyjezdza ze swoja dziewczyna od czasu do czasu. Nigdy mu tego nie zabraniamy, tylko przypominamy o antykoncepcji I jest ok:) Porozmawiaj z rodzicami. Zwroc ich uwage na to, ze jestes rozsadna i ze wiesz, co robisz. Caly dramat mlodych ludzi polega na tym ze, rodzice wstydza sie rozmawiac o wspolzyciu, chociaz wlasnie to maja na mysli. Nieczego nie tlumacza, nie wyjasniaja. Szkoda. Wszystko mozna, tylko rozsadanie. Trzeba wiedziec co robic \"przed\", zeby nie bylo tragedii \"po\". Pogadaj z nimi:)

no chodzi o to ze niezbyt z nimi rozmawiam i nawet nie mam choty bo oni dziwnie do wszystkiego podchodza i mnie poprostu zniechecaja...u mojego chlopaka mozemy robic co chcemy,mozemy pospac,jego rodzice nie maja nic przeciwko temu a on ma 23 lata

dodam ze jedziemy tez z moimi rodzicami na dwa tygodnie do londynu do mojego brata i tez zostalo mi z gory narzucone ze bedziemy osobno spac

Gość sgfgsdf
Zgadzam sie z Majka. Dla twoich rodzicow, a zwlaszcza dla taty - wiem na przykladzie mojej siostry - to moze byc szok, ze jego mala dziewczynka chce uprawiac seks z facetem. Bo widzi, ze to juz dorosla kobieta, a on by najchetniej na zawsze widzial ja jako mala coreczke. Pogadaj z nim na spokojnie, nie tuz przed wyjsciem, tylko wczesniej. Niech to sobie w spokoju przemysli, przetrawi.

Gość jjjksdfkjjls
jestem ze swoim facete juz prawie 7 lat,wyjezdzalismy juz razem na wakacje i oczywiscie spalismy razem.. tesciowie sa swiadomi ze sie kochamy i fizycznie:) i psychicznie a mimo to wyobrazcie sobie ze tesciowa nie zyczy sobie spania w jej domu w jednym łozku. Wyszlo to dopieroteraz, bo idziemy z facetem w sobote na wesele, sala weselna znajduje sie na przeciwko domu faceta a ona z takim tekstem wyskakuje-ze "pod jej obecnosc pod jej dachem razem nie bedziemy spac",a jesli tak bardzo chce przenocowac to moge w innym pokoju, w lozku jej corki. Alez mnie tym wkurzyla, kobieta traktuje nas jak szczeniaki, gowniarzy i diabli go wiedza co jeszce... ;/. A mamy po 24 i 25 lat. Wiec autorko inni maja gorzej, pociesze Cie.... ;P

w sumie kiedys po weselu moj tez sie mamy pytal czy moge spac u nich bo do mnei poprostu bylo dalej a i tak ich samochodem jechalismy,to stwierdzila ze lepiej bedzie jak odpoczne u siebie w domu...

Gość niektórzy rodzice tak mają
poza domem - ok, ale nigdy w moim domu :) To chyba na zasadzie czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :)