Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wronna

Co jest z nim nie tak? Podobno kocha a nic nie robi

Polecane posty

Wiem, że pewien mężczyzna jest we mnie zakochany. Ale za każdym razem kiedy się spotykamy i idziemy np. coś zjeść słyszę coś w rodzaju "No, to Ty zapłać pierwsza". Skąpiec czy brak wychowania? A może tak powinno być :/ Sądziłam, że trzeba się o kobietę starać. Takimi sposobami również, a on tego nie robi więc jak mam go traktować?

Gość robertos
a Ty szukasz sponsora, czy kogo?

Gość powiecmu
daj mi kase to zaplace

:P Po prostu żadną naszą randkę jeszcze nie wyszedł z inicjatywą zapłacenia. Nie chodzi o pieniądze tylko o gest!

Gość robertos
Nawet jak on zaprasza?

Gość andzeliika
gdzy jestem w restauracji z moim chlopakiem i skonczymy strawe to on mowi ja zaplace,ja mu na to ,ze ja ,a on ze nie ze on,a ja ze ja,na to on zebym go nie denerwowala,ze on.... dochodzi do rekoczynow,gdzy emocje opadna wychodzimy nie placac

hehehe znalazł sobie sponsorke :) współczuje... sa na swiecie mezczyzni którzy nigdy nie pozwola by kobieta placila nawet za glupi sok w sklepie... sa tez tacy ktorzy mimo wlasnych pieniedzy wola zbey to kobieta placila... ok, rownouprawnienie jest ok ale nie kiedy to ON zaprasza. On powinien placic! nie wiem jak moglas z nim po czyms takim isc 2 raz na spotkanie.

No to trochę dziwne. Akurat ja też jestem z tych facetów, co na randkach chce żeby płacone było po połowie. Ale pamiętam że na początkowym etapie znajomości z moją dziewczyną zdarzało mi się za nią zapłacić. Ale tylko wtedy gdy ja zapraszałem. Bo gdy np. decydowaliśmy się wspólnie wyjść do kina, to każdy płacił za siebie. A obecnie to jest różnie. Raz ja płacę, raz ona i nie ma problemu.

I dlatego nie wiem, czy mam traktować go na poważnie.

u mnie jest tak, ze od poczatku zwiazku to moj facet za wszystko placił. Kiedys doszło do małej awantury i kłótni w KFC, bo chcialam za siebie zapłacic... innym razem sprzeczalismy sie przy kasie kto zapłaci jakies smieszne pieniadze za jogur, sok i piwo. Czesto przed spotkaniem kupuje wszystko co nam bedzie potrzebne bo wiem, ze on i tak bedzie chcial zaplacic. Tlumaczy to tym, ze zarabia wiecej i nie pozwoli by dziewczyna za cokolwiek placiła. Oczywiscie pare razy udalo mi sie go przekonac ze idziemy tu i tu i ze to ja place... ale bardoz zadko i z wielkim trudem. I widzisz, kazdy facet jest inny ale zapraszanie kogos a potem oczekiwanie by zapłacił... szczyt chamstwa i braku wychowania...

Ty przynajmniej wiesz że mu na Tobie zależy. A on nie robi nic takiego, nie stara się w żaden sposób.