Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona.

Co zrobić???????????????

Polecane posty

Gość zasmucona.

Witam. Chłopak mnie zostawil dla innej, bez słowa. Smutno mi. Nic mnie nie cieszy. Nie potrafię wierzyć w miłość, o randce mogę pomarzyć. Ciągle jestem smutna i zdołowana. Czy jak zmienie tok myślenia to coś się zmieni? Bardzo proszę, poradźcie coś,bo nie wytrzymuję tego !

Gość tak jesteś najpiękniejsza
tak

Gość zasmucona.
mam sie jeszcze bardziej pogrążyć?;>

Gość zasmucona.
?????????

hm...jestem w tej samej sytuacji tyle ze mnie rzucil bo mu sie uczucia zmienily.... i tez jest mi ciezko i smutno ale wiem ze to minie....od razu przeciez wszystko nie przejdzie, tym bardziej gdy sie bylo z chlopakiem dlugo...zajmij sie praca, nauka, spotkaj sie z kims, chocby kolezankami, bo wiem ze facetow narazie masz dosc... idz na impreze... tylko tak mozesz zapomniec, bo siedzac w domu, zamartwiajac sie i myslac ciagle o nim tylko pogarszasz sprawe...

hm...jestem w tej samej sytuacji tyle ze mnie rzucil bo mu sie uczucia zmienily.... i tez jest mi ciezko i smutno ale wiem ze to minie....od razu przeciez wszystko nie przejdzie, tym bardziej gdy sie bylo z chlopakiem dlugo...zajmij sie praca, nauka, spotkaj sie z kims, chocby kolezankami, bo wiem ze facetow narazie masz dosc... idz na impreze... tylko tak mozesz zapomniec, bo siedzac w domu, zamartwiajac sie i myslac ciagle o nim tylko pogarszasz sprawe...

Gość citric
Najlepiej nie przejmuj się tym chłopakiem, jeśli Cię rzucił dla innej to samo pokazał ile jest wart :) Poszukaj sobie innego, lepszego chłopaka, dlaczego mówisz że o randce nie ma mowy ? Jesteś sama wiec czas poszukać nowej miłości. a ten chłopak- to frajer ;]