Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

hmmm

Polecane posty

mimo wszystko ze wiem ze robei zle to nie moge sie powstryzamc uzaleznilam sie od neigo. Mowi ze w lozku ze mna mu bylo jak najlepiej jak z zadna inna ale mnie nei kocha i nci do mnei nei cuzje. faceci ! czy wy naprawde dzielicie kobiety na rozne typy np. kobieta kotra siek ocha i kobieta do9skonala kochanka? Czy nei mzoan tego jakso polaczyc?

Gość kogo pytaszfacetów
przeciez takowych nie ma na uczuciowym. zadaj to samo pyt.na ero

ups... przperaszam nei iwedzilam :) no tak w usmei racja faceci nei orzmawiaja o uczuciach ;) a wy dziewczyny co o tym sadzicie?

Gość maechnik
ze jestes glupi, ja tez mowie kazdej ktora chce przeleciec ze jest super w lozku, bo laski sa na to lase, kazda prozna jak tylko wyhacze to swiruje, porucham i mowie od razu zeby nie robic probemow na przyszlosc ze jej nie kocham, jak to lasce pasuje to ruchamy sie raz na jakis czas, przewaznie pozniej to onedo mnie dzwonia, po jakimis czasie znajomosci sie urywaja, ale bywa ze nawet po kilku latach spotkamy sie i tez sie ruchamy. Mi to pasuje

Gość mika..kochannya..
zrob sobie przerwe na kawke:)

Gość maechnik
ja tam na nic nie dziele, widze ze laska jest pusta i glupia to jest szansa ze ja wyrwe na glupie gadki, wiec gadam, idzie mi to latwo. Takei powazniejsze kobiety to trudna sprawa, w zasadzie nie podchodze bo po co sie meczyc jak tyle towaru latwego na miescie? wystarczy pojsc na jakas impre i maz do wyboryu do koloru. Czasami zdarzaja sie nawet koelzanki i robia to wspolnie, hehehe, ale to juz wiadomo takim nic nie trzeba mowic kazdy wie o co chodzi.

nie chodzi mi o jednorazowe numerki czy panny poznane nai mprezie. raczej o uklad ktory opiera sie na dobrym sexie ale jak i wzajemnej przyjazni

Gość maechnik
no a o czym ja mowie? to zlezy od przpadku jak sie uda to jest zwiazek na dobry seks na dluzej, aktualnie mam takich tylko 3, nowych tez juz malo wyrywam i na imprezy rzadko chodze bo trzeba sie zajac praca i ustatkowac w koncu. ale w najlepszych czasach mialem z 10 lachonow w tygodniu, to byla pzesada i sam nie wiem jak moglem byc tak glupi, bo to grozilo zlapaniem jakiejs francy ale tak normalnie to utrzymywalem z 5-10 kontatkty przez jakis dluzszy czas, no ale laski tez wyrastaja a za 15tki sie juz nie biore troche nie wypada

hehe no co ty 15ki to teraz sa takie "hot' ze nie pogadasz :)

Gość maechnik
ja wiem ze sa hot, ale mam jakas blokade, przynajmniej 18-19 musi miec laska wtedy moge nadziac na ruszt

Gość trzeba miec ruszt...
:p