Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalispeera

Czy bardziej doświadczeni mogą mi odpowiedzieć na kilka pytań?

Polecane posty

Gość kalispeera

Czy mężczyźni potrafią wytrzymać cały maraton seksu - np jedną noc? Seks za seksem? Czy to możliwe, aby w czasie pierwszego razu poczuc jakas przyjemnosc? Albo nawet orgazm? Co facet robi ze spermą, gdy zrobicie mu loda - wykluczając, oczywiscie, połknięcie. I co z wydzielinami kobiecymi? Jak sie zabezpieczacie? Czy to prawda, że prezerwatywa znacznie ogranicza przyjemność? I czy nie da sie jakos indywidualnie dopasowac tabletki, zeby uniknac skutków ubocznych? Czym sie golicie? Ja chyba muszę mieć bardzo grube włosy, bo po ogoleniu sie zwyczajna jednorazówka, zostaja jeszcze malutkie włoski. I jak się ich pozbyc z okolic odbytu i wnetrza warg? Wiem, ze to duzo pytan, ale prosze o odpowiedzenie chociaz na kilka;)

Pytanie 1 - tak pytanie 2 - tak pytanie 3 - chusteczka, dywan, zasłonka :classic_cool: pytanie 4 - tak pytanie 5 - nie wiem :O :O p.s. nigdy nie trzymałem dziewczyny za ręke, ale nie wiem, czy to istotne dla wiarygodności moich odpowiedzi :classic_cool: 🖐️

Gość a oto prosze odpowiedzi na pyt
1. mało prawdopodobne aczykolwiek do spełnienia 2. to samo co punkt 1 3. np na twarz piersi, a z kobiety niech leci albo wylizać 4. prezerwatywa+globułki. nieprawda. Tak 5.mi też zostają to normalne. z wewnątrz też maszynką a okolice odbytu przy pomocy lusterka(osobiście nie radze golic tam bo jak odrasta to drapie

1.może,ale bez pomocy kobiety przy 5 razie moga byc kłopoty 2.możliwe 3.jak to co robi ? wyciera,w ręcznik,chusteczke,tshirt :-p wydzieliny kobiece...dobrze robia na cere,mozna wcierać je sobie w policzki,zlizywać... :D 4.po prostu - kiedy wiem ze nie mozna do końca - uważam :classic_cool: ew.prezerwatywa,ale to dyskomfort 5.nie golę miejsc intymnych sam,robi to ...kobieta,a potem ja jej :-p

Gość kalispeera
1. Jeśli to jest tylko 'może' lub 'mało prawdopodobne' to jak mężczyźni wytrzymują noc poślubną, albo inna, podobną?:P 5. Wstydziłabym sie pokazac facetowi z takimi małymi, kierkującymi włoskami, już chyba atrakcyjniejszy jest busz:O a oto - a jak twój partner reaguje na niewydepilowany odbyt? Moim zdaniem to jest niesmaczne (bez dwoznacznosci;P)

Gość samael 5764383947
1. wszystko jest atrakcyjniejsze niz busz 2. w kulturze polskiej nocy poslubnej nie ma bo trwa wesele ;) 3. prawdziwa kobieta a nie babochlop nie ma wloskow w odbycie ;) (tak jak moja niunia - moze dlatego ze to blondynka nie wiem)

Gość krasulchool
samaelu, twoja 'niunia' chyba ci wciska kit, a ty jestes na tyle zaiwny, zeby w niego uwierzyc:D

1.) zależy ile mają lat. Im więcej, tym większe przerwy "na regeneracje" 2.) tak, oczywiście, ale w Polsce te środki nie są legalne :) 3.) może się walać po łóżku. Nie przeszkadza, szybko wysycha 4.) to do facetów 5.) niezupełnie. Każda ma skutki uboczne w postaci np. spadku ochoty na sex, tego nie da się wyeliminować, bo tak działają te hormony 6.) Wilkinson Intuition. Nie wiem jak się pozbyć w Twoim przypadku

Gość frebdxbgdfgher

czym się golimy? ja mam zatrudnioną koze na pół etatu- przychodzi co drugi dzień, rozsiadam się wygodnie w fotelu a ona skubie moje łoniaki az poczuję delikatną gładkość jak w reklamie almette :)

Gość fsdgfregdsgds

Czy mężczyźni potrafią wytrzymać cały maraton seksu - np jedną noc? Seks za seksem? - tak, coponiektórzy Czy to możliwe, aby w czasie pierwszego razu poczuc jakas przyjemnosc? Albo nawet orgazm? - oczywiście :) Co facet robi ze spermą, gdy zrobicie mu loda - wykluczając, oczywiscie, połknięcie. I co z wydzielinami kobiecymi? - w obu przypadkach można użyć husteczek higienicznych Jak sie zabezpieczacie? Czy to prawda, że prezerwatywa znacznie ogranicza przyjemność? I czy nie da sie jakos indywidualnie dopasowac tabletki, zeby uniknac skutków ubocznych? - prezerwatywa, chociaż odejmuje to dużo przyjemności, facetowi jak i kobiecie (!), dopasowanie tabletek to naprawdę indywidualna sprawa, możesz przyzwyczaić się do pierwszych, jakich wypróbujesz, możesz odkryć te dobre przy czwartym próbowanym rodzaju, a też twój organizm może ich w ogóle nie tolerować i nici z takiego zabezpieczenia Czym sie golicie? Ja chyba muszę mieć bardzo grube włosy, bo po ogoleniu sie zwyczajna jednorazówka, zostaja jeszcze malutkie włoski. I jak się ich pozbyc z okolic odbytu i wnetrza warg? - maszynką jednorazową, ew. depilatorem

1. niektórzy potrafią 2. możliwe ale mało prawdopodobne 3. chusteczki, ręcznik pod ręką, prześcieradło, koszulka, cokolwiek co wchłania płyn 4. najczęściej połykają 5. na razie gumki, jak mam faceta na dłużej niż miesiąc zaczynam brać pixy 6. Prezerwatywa nic mi nie ogranicza 7. da się dobrać - ja zawsze wracam do tych samych - jasninelle czy coś takiego 8. jeśli już ( a nie lubię ) to jednorazówką. małe włoski - naciągać skórę i golić w różne strony, maszynka musi być ostra.

1 mozliwe ale nie caly czas z jego udzialem , ale jak sie zajmnie lizaniem jak najbardziej 2 facet tak , kobieta nie wiem , chyba raczej nie 3 sprzata chusteczka czy cokolwiek 4 wydzieliny kobiece nie przeszkadzaja same wyschna;-) 5 jak sie zabezpieczamy? tabletki , tak prezerwatywa zmieniesza doznania napewno faceta 6 tabletki powinno sie dac dopasowac 7 nie gole sie , moja maszynka i kremem do golenia i lusterko

Gość kalispeera
A właśnie - czy mężczyźni zawsze za pierwszym razem dochodzą?

Gość Kobieta_doswiadczona
ale swietne pytania ta, ktora je zadała jest kompletnie zimna, bo po co komu milion stosunkow w jedna noc?

Gość Zawsze
Zawsze ^^

Gość kalispeera
nie zimna tylko kompletnie niedoswiadczona:O

A właśnie - czy mężczyźni zawsze za pierwszym razem dochodzą? Tak , zawsze dochodzimy , chyba ze facet ma problemy , albo sam nie chce za szybko skonczyc

Gość do autorki kalispeera
na początkowe pytania nie odpowiadam bo juz inni wyczerpali temat, ale co to włosków w okolicach odbytu.... to jest problem. ogólnie mozna sie ich bezpiecznie pozbyć u kosmetyczki. i nie ma sie co śmiac, bo istnieja takie salony gdzie sie to robi. sama sie na tym zastanawiam... też mam ten problem.. mały ale mam. to chyba dotyczy tylko brunetek... maszynką nie radze bo bedą pewnie rosły jeszcze gorsze!!

Gość kalispeera
do autorki kali - chyba jednak nie tylko brunetek, bo sama jestem naturalna blondynka, w dodatku dosc jasna, a mam tam włosy... o kosmetyczce nawet nie mysle, za bardzo bym sie wstydziła... chyba jakis inny sposob musi byc?:O