Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiakkkkkk

nienawidze swojej figury!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość misiakkkkkk

a najgorsze ze nic nie moge zmienic, musze sie pogodzic ze swoje beznadziejna figura :(

Gość kolopikolo
to się pogódź. Ale masz problemy. Jak i tak nic nie zmienisz po co się dręczyć? Zlej na nią i ciesz się życiem.

Gość justyś 199018
a co Ci się w niej konkretnie nie podoba?

Gość misiakkkkkk
nie moge tego olac, wrocilam wlasnie ze sklepów, chcialam kupic sukienke i nic, ale to nic na mnie nie pasowalo:( wygladalam koszmarnie:(:( zalamalam sie.

Gość bbjhjh88
Laura Diaz to k**wa Laura Diaz to pi**a Laura Diaz to dzi**a Laura Diaz to szmata Laura Diaz to zdzira Laura Diaz to lachociąg Laura Diaz to pasztet Laura Diaz to niedorozwój Laura Diaz to dziecko neo i słońca Laura Diaz to żul Laura Diaz to anorektyczka Laura Diaz to lesbijka Laura Diaz to biedak Laura Diaz to złodziej Laura Diaz śmierdzi jak śledź :O Żal mi Cie debilko wypierdalaj z kafe 🖐️

Gość misiakkkkkk
wariatow nie brakuje jak widac:o

Gość kolopikolo
bbjhjh88 gorzej Ci? misiakkkkk powiedz czy jesteś za gruba czy co?

Gość justyś 199018
te "miłe" słowa bbjhjh88 to chyba do siebie powinnaś skierować...

Gość misiakkkkkk
za chuda, normalnie czuje sie jak kosciotrup, zero biustu, zero biodra... no tak malutko, nago jeszcze wygladam w miare ale w ciuchach tragedia. Mam 24 lata a figure jak 12 latka, czuje sie calkowicie aseksualna nie nawidze swoich kosci!!!!!!!!!!!!!!!! nie moge przytyc bo mam cholesterol ponad norme:( nie wiem co robic

Gość justyś 199018
to przez cholesterol się nie tyje? a nie można go zbić jakimiś lekami?

Gość justyś 199018
nie znam się na tym:/ ale mówisz że nago wyglądasz dobrze:) więc chyba nie jest aż tak źle... z reszta pamietaj że lepiej być bardzo szczupłym niż otyłym grubasem:)

Gość madziaaaaaaaa ppp
autorko! tez mam tyle lat co Ty i taki sam problem:) ile wazysz i ile masz wzrastu? mozesz podac wymiary?:)

Gość misiakkkkkk
ale ja nie chce stosowac lekow, zbijam dietą ale to nie istotne, o podwyzszonym chol dowiedzialam sie kilka dni temu. Jestem obzartuchem, zawsze jadlam duzo, tlusto i czesto, uwielbiam jesc ale nic sie nie odklada... stad ten cholesterol na ktory musze uwazac:( wiec juz nigdy nie przytyje:/ zazdrosze osoba przy kosci, wszysko bym oddala zeby przybrac na wadze:/

Gość eee ja ot
ja bym znalazal ci sukienke na taka figure... chyba zle poszukaals

Gość kolopikolo
Z chęcią bym oddała nadmiar mojej masy:( Bidulka a lekarze nic na to nie mogą poradzić?

Gość misiakkkkkk
ale ciuchy na mnie wisza i mam mikro biust kotry nawet nie jest w rozmiarze A. wymiary - biust bardzo malo wiec nawet nie pisze talia 63 biodra jakies 86 waga 46/167

Gość Daga999
Misiakkk nie martw sie ja tez swojej nie znosze i tez niewiele da sie zrobic. Tez mam biust miseczka B (stanowczo za maly) ogolnie gore mam szczupla a dol niestety dosc potezny. mam 98 cm w biodrach! Uda i lydki dosc masywne, tak samo stopy. Nie znosze tego, wygladam jak gruszka. Czasem wydaje mi sie jakbym miala gore i dol z dwoch roznych osob tak do siebie nie pasuja. Do tego mam celulit i probuje go zwalczyc i nic. Jesli robie diety to tylko biust mi maleje nic poza tym. Wydaje mi sie ze jedyne rozwiazanie to kosztowne i bolesne operacje plastyczne, powiekszenie biustu, lifting posladkow, ud i lydek. A ze stopami to juz nic sie nie da zrobic. Wiec Misiakk rozumiem Cie doskonale.

Gość justyś 199018
moja kolezanka waży 48 i ma 166 ale wcale nie jest aż taka chuda więc Ty chyba nie wyglądasz aż tak źle jak mówisz:)

Gość misiakkkkkk
mieszkam w malym miescie tu nie ma ubran w rozmiarze 34, zawsze jak wracam z zakupów jestem zalamana:/ lekarze mowia ze wyniki mam dobre wiec powinnam sie cieszyc:/ nie wiedza ze niedowaga tez jest szkodliwa..

Gość Daga999
Misiakk zamienilabym sie z Toba, marza mi sie szczupla pupa i nogi. Oddalabym z checia moje.

Gość misiakkkkkk
duzo osob zwraca mi uwage ze jestem za chuda, przez to wpadlam w kompleksy... odezwe sie jutro musze zwolnic komputer, pozdrawiam, dziekuje za slowa otuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość na cholesterol moga
dac lekarstwa ale przy nich i tak nie nalezy przeginac z tlustym i niezdrowym jedzeniem... swoja droga watpie byc ten wysoki cholesterol miala akurat od tego bedac mloda i szczupla tak wiec za pare miesiecy zrob badania czy to zbijanie dieta cos w ogole dalo p.s. kiedys pewnie bedziesz marzyc o tym by byc tak szczupla jak teraz ;)

Gość misiakkkkkk
stopy tez mam spore bo 38 a u mnie w grupie wszystki to 36 nosza i sie dziwia czemu ja mam takie wielkie stopy:o

Gość madziaaaaaaaa ppp
aha...no to faktycznie teraz Ci wierze,ze jesteś jak patyk:O ja mam 170cm i ważę 55 kg. Mam w pasie bardzo mało co mnie wkurza - 67cm:( i mega chude rece:o ;( jak jest lato to sie wstydze chodzic w odsłaniających moją górę bluzkach bo mam ręce dosłownie patyki:O ale za to mam choć trochę okrągłe biodra - 92cm no i biustem mogę sie pochwalić;) rozmiar C:)

Gość Daga999
Ojej to co ja mam o stopach powiedziec mam 40! Ale jestem dosc wysoka bo mam 175cm.