Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ziii贸艂ko

Pyt.do dziewczyn ,kt贸re mia艂y peeling kawitacyjny

Polecane posty

Go艣膰 Ziii贸艂ko

Mam du偶e w膮tpliwo艣ci co do dok艂adno艣ci kosmetyczki ,kt贸ra robi艂a mi ten peeling. Mam pyt.czy kosmetyczka do robienia tego peelingu u偶ywa艂a jakiego艣 specjalistycznego 偶elu czy tylko wody mineralnej jak to mia艂o miejsce w moim przypadku? Jak wygl膮da艂a Wasza cera po takim zabiegu? ,moja niestety pozostawia wiele do 偶yczenia; nie do ko艅ca jest g艂adka:/ , miejscami np.na nosie mam 艣lady lekko zdartego nask贸rka Sama nie wiem co o tym my艣le膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ziii贸艂ko
???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina1990rok
powiem ci ze na tym forum czasem trudno uzyskac od kogos odpowiedz ma sie poczucie ze pisza tylko miedzy soba a innych olewaja niestey ci nie pomoge bo nigdy nie bylam u kosmetyczki zebyt zrobic peeling

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmmmmmmm hm hmmmmmmmmmmmmmm
moja cera wygl膮da艂a super:) kosmetyczka u偶y艂a wody mineralnej a na koniec da艂a ampu艂k臋 normalizuj膮c膮:)

Udost臋pnij ten post

W zasadzie u偶ywa si臋 r贸偶nych preparat贸w do robienia peeling贸w tego typu. Czasem mo偶e nam si臋 to wydawa膰 dziwne, ale jak si臋 potem okazuje najprostsze rozwi膮zania s膮 najlepsze. Dobrze jest si臋 wcze艣niej upewni膰, jak wygl膮da zabieg, 偶eby w razie czego m贸c zareagowa膰.

Udost臋pnij ten post