Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak bardzo cierpie

Rodzice mnie niszcza...

Polecane posty

Gość Tak bardzo cierpie

W domu zawsze sie zle dzialo, non stop klotnie, ojciec alkoholik, matka choleryczka, wlasciwie to ucieklam z domu na studia, teraz po tych paru latach gdy skonczylam studia wrocilam do domu, tak na chwile by troszke zaoszczedzic, a takze by poczuc rodzinna atmosfere, niestety tu nic sie nie zmienilo...matka jak mnie wyzywala tak wyzywa ojciec tak samo, wlasnie powiedzial ze jestem kompletnym dnem! Siedze i placze..jak sie od nich uwolnic? dodam ze nie stac mnie na wynajem mieszkania..ale niedlugo jak tak dalej pojdzie chyba popelnie samobojstow, nie mam juz sily sluchac tych wyzwisk i tego ze jestem dnem! Do tego jestem osoba niesmialo i zamknietaa w sobie trudno mi sie otworzyc przed ludzmi, nie ufam nikomu, czy jest szansa na normlane zycie?

Gość Wielka Polska Katolicka
nie nie masz szans, ale inni sobie zyja dzieki temu bardzo dobrze, domy, samochody, wycieczki... To jest wasza rzeczywistosc - to jest koniec POLSKI i WASZ koniec!

Gość ejbisi
Nie masz pracy?

Gość Tak bardzo cierpie
Nie mam nic

Gość vp.pl
wyjedz z kraju

Gość Tak bardzo cierpie
ale to mi nie rozwiaze problemow, znow tylko od nich uciekne

Gość vp.pl
pytasz "jak sie od nich uwolnic" wiec WYJEDZ za granice.....napewno sie wtedy od nich uwolnisz a przy okazji zarobisz..........