Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuteczke otyła

moja sex fotka

Polecane posty

Gość wawelski
matka karmiąca

Gość kiepawe
z 10 kg bys mogla schudnac

Gość jemak9
tragedia,kobieto lustra w domu nie masz?

Gość ciuteczke otyła
faceci mnie czesto podrywaja:) i nie wiem czemu wszystkie grubaski maja kompleksy na temat swojego wyglądu, niema nic piekniejszego!!!!!!!

Gość lolxd
ADMIN ZAMKNIJ TEN TEMAT BO RZYGAĆ MI SIE ZACHCIAŁO!!!!!!!!!!!

i wcale mnie to nie dziwi :)...ty, jaki kobiety tobie podobne daja poczucie ciepla do ktorego tak teskno facetom :) :)

Gość do tłustej świni
ciuteczke otyła???? buhhhahha chyba masz o sobie za wysokie mniemanie kobieto weż się za odchdzanie a,nie ludziom życie obrzydzasz swoim cielskiem napompowanym!!! żal!

Gość lolxd
co ci po wielkich cycach jak wygladasz jak słoń>? zreszta jak takie balony sie moga podabać?

Gość sasha i rozi
co prawda to prawda faceci to wzrokowcy i jak zobaczą takie napompowane balony to im w gaciach odrazu demba staje!! tylko że jest jedno ale stary zgred z budowy to i może na ciebie poleci ale normalny zadbany SZCZUPŁY facet nawet po 30stce no raczej NIE bo w sumie to z punktu fizyki mogłabyś go przygnieść !! nie obraż się ale widać MAŁO TO TY NIE WAŻYSZ!!!

Gość czarny kotekPP
facetom podoba sie Twoje ciałko bo sama je akceptujesz i nie masz kompleksóe:) pozdrawiam🖐️

Gość sasha i rozi
A TY UMIESZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM??? PRZECIEŻ NIE TWIERDZE ŻE NIE POSZEDŁ BY Z NIĄ DO ŁÓZKA !! TYLKO PYTANIE CZY PO TAKIEJ NOCY WYSZEDŁ BY Z TEGO ŻYWY??? I WYOBRAŻ SOBIE ŻE SEX JEST W JAKIMŚ SENSIE FIZYKĄ!!

Gość ta z nude women
jest zarabista, ale ciut otyła tez jest spoko ma fajne cyce, troche schudnac i jest super ciało dla facetów a nie te suchmyty suchmyty, nie myslcie, ze jestescie takie piekne phcffy sztachety od plotu, hahahaahhahaa

sasha i rozi>>>> jesli tak do tego podchodzisz to sex z toba musi byc nudny .....zreszta ja pod takim cialkiem moglbym skonac, przynajmniej z usmiechem na twarzy Lusi :)....domyslam sie ;) a wlasciwie jestem tego pewien

Gość ZAJEBISTA JESTEŚ
SUPERRRR!!!!!!!!!!!! I TO JEST CIAŁO! SRAĆ AN DEBILI CO SIĘ TU WYPOWIADAJA gówno wiedzą bo to z zasedzy ludzie z kompleksami, JESTEŚ BOSSSKA UMÓW SIĘ ZE MNA!!!!!!

Gość lolxd
schować to lebereeeeeee