Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnati7

Mój partner stracił ochote na sex

Polecane posty

Gość kazekk
a ile lat ma twój partner?

kazekk a ile lat ma twój partner? 25 lat ma a ja mam 21

Gość kazekk
Może powiem teraz coś głupiego-wybacz.Czasami jak coś nie pasuje to swoim zachowaniem można doprowadzić do sytuacji kiedy partner się wkurzy i zerwie.Wtedy wina leży po stronie tego który zerwał.

Gość kazekk
Jak byłem w tym wieku to ho ho. Szczyt możliwości mężczyzny

kazekk Może powiem teraz coś głupiego-wybacz.Czasami jak coś nie pasuje to swoim zachowaniem można doprowadzić do sytuacji kiedy partner się wkurzy i zerwie.Wtedy wina leży po stronie tego który zerwał. Wiesz co ja już sama nie wiem Wiele razy jak się go pytam czy zależy mu na mnie czy nadal chce ze mną być czy mnie kocha Zawsze odpowiada jak najbardziej Nie powiem bo nadal prawi mi komplementy tylko że ja chce wiedzieć dlaczego nie chce się ze mną kochać Czuje się nieatrakcyjna i niepotrzebna

Gość kazekk
Jeśli facet cieżko pracuje to też może nie mieć ochoty na igraszki po całym dniu np. na budowie. Może to jest przyczyną

kazekk Czasami myślałam że on nie chce się ze mną kochać z powodu takiego że nie chce mieć ze mną dzieci Bo jak się kochaliśmy KIEDYŚ no to zawsze bez zabezpieczenia bo w prezerwatywie on nie chciał bo nie wygodnie a ja nie mogę brać śr. antykoncepcyjnych

kazekk Jeśli facet cieżko pracuje to też może nie mieć ochoty na igraszki po całym dniu np. na budowie. Może to jest przyczyną Tylko że on ciężko nie pracuje !!!!

Gość kazekk
a tak swoją drogą ,jeżeli w tym wieku i z tym stażem tak się czujesz to wybacz ,ale nie wróżę długiej przyszłości waszemu związkowi

Gość ... kolo /..
Mozliwe ze zrazilas go czyms do siebie i dla tego nie chce sie z Toba kochac. Nawet nieswiadmie moglas cos zrobic co na to wplynelo

kazekk Gdy by mi powiedział prawe było by inaczej a może nie chce już ze mną być i sam czeka jak ja zerwie ... kolo /.. Mozliwe ze zrazilas go czyms do siebie i dla tego nie chce sie z Toba kochac. Nawet nieswiadmie moglas cos zrobic co na to wplynelo No właśnie to jest pytanie czym miałabym go zrazić :(:(

Gość kazekk
Zabezpieczać można sie na wiele sposobów.Nie sądzę ,aby to bnyło przyczyną rozpadu waszego pożycia. A może zażywał sterydy i ma teraz problem z tym ... no wiesz

witam, kiedyś miałam w związku podobną sytuację, byliśmy razem 4 lata. Ja potrzebowałam czułości, poczucia że go podniecam, że jestem dla niego seksowna, ale on mi tego nie dawał. Byliśmy młodzi a nie było w nim odrobiny szaleństwa. Nasza przerwa w seksie trwała dłużej, ja go ciągle zachęcałam a on nie chciał, chociaż twierdził że go podniecam i że mnie kocha, po jakimś czasie i mi się odechciało seksu. W końcu ze mną zerwał mimo że mnie niby kochał, a powód jaki podał to to że już się nie kochaliśmy fizycznie.

Gość kazekk
Właśnie to miałem na myśli. Robić zwody az druga strona sama zerwie

Gość ... kolo /..
Nie wiem czym ja od kilku tygodni powstrzymuje sie od seksu choc byl dla mnie bardzo wazny i nie moglem bez niego normalnie egzystowac. Moja kobieta miala na to wplyw i stwierdzilem ze nie ma sensu sie meczyc przez to rozne dziwne akcje podczas seksu miny slowa zachowanie dokladnie nie okresle ci tego no i niechec

kazekk Zabezpieczać można sie na wiele sposobów.Nie sądzę ,aby to bnyło przyczyną rozpadu waszego pożycia. A może zażywał sterydy i ma teraz problem z tym ... no wiesz Sterydy hmmm raczej nie bo bym zauważyła wzrost jego masy z_a_g_a_d_k_a witam, kiedyś miałam w związku podobną sytuację, byliśmy razem 4 lata. Ja potrzebowałam czułości, poczucia że go podniecam, że jestem dla niego seksowna, ale on mi tego nie dawał. Byliśmy młodzi a nie było w nim odrobiny szaleństwa. Nasza przerwa w seksie trwała dłużej, ja go ciągle zachęcałam a on nie chciał, chociaż twierdził że go podniecam i że mnie kocha, po jakimś czasie i mi się odechciało seksu. W końcu ze mną zerwał mimo że mnie niby kochał, a powód jaki podał to to że już się nie kochaliśmy fizycznie. No ja myślę że tak samo będzie w moim związku :(:( Nie chciałabym tego bo bardzo go kocham i wiąże z nim przyszłość

kazekk Właśnie to miałem na myśli. Robić zwody az druga strona sama zerwie Chciałabym z nim poważnie porozmawiać ale gdy zaczynam to on się denerwuje i od razu zmienia temat ... kolo /.. Nie wiem czym ja od kilku tygodni powstrzymuje sie od seksu choc byl dla mnie bardzo wazny i nie moglem bez niego normalnie egzystowac. Moja kobieta miala na to wplyw i stwierdzilem ze nie ma sensu sie meczyc przez to rozne dziwne akcje podczas seksu miny slowa zachowanie dokladnie nie okresle ci tego no i niechec A może masz racje może naprawdę go czymś zraziłam tylko że od niego tego się nie dowiem

Gość kazekk
nati jak chcesz jeszcze o tym poględzić to bądz tu jutro o 20.00. Coś wymyśle. Idę robić grilla.papa

Gość ... kolo /..
Czyli tak reaguje jak chcesz z nim o tym rozmawiac czyli on widzi w tym jakis problem o ktorym albo wstydzi sie powiedziec albo sie boi lub tez nie chce sprawiac ci przykrosci

nati ja też wiązałam duże nadzieje, w sumie razem planowaliśmy przyszłość i myslałam że to będzie mój pierwszy i jedyny. Niestety przez seks wszystko się rozpadło mimo że bylismy bardzo zgrana parą. Niestety po rozstaniu ja wyszłam z tego związku z bardzo małym poczuciem własnej wartości, czułam się nieatrakcyjna, mało pociągająca i ciągle myślałam że te problemy były przeze mnie, że to ze mną było coś nie tak. Do tej pory nie wiem czemu tak się stało. Życzę Ci powodzenia i najważniejsze żebyś się nie obwiniała bo na pewno jesteś piękną i atrakcyjną kobietą.

[zgłoś do usunięcia] kazekk nati jak chcesz jeszcze o tym poględzić to bądz tu jutro o 20.00. Coś wymyśle. Idę robić grilla.papa Dobrze postaram się być o 20 Może przez noc też coś wymyślę z_a_g_a_d_k_a ja też wiązałam duże nadzieje, w sumie razem planowaliśmy przyszłość i myslałam że to będzie mój pierwszy i jedyny. Niestety przez seks wszystko się rozpadło mimo że bylismy bardzo zgrana parą. Niestety po rozstaniu ja wyszłam z tego związku z bardzo małym poczuciem własnej wartości, czułam się nieatrakcyjna, mało pociągająca i ciągle myślałam że te problemy były przeze mnie, że to ze mną było coś nie tak. Do tej pory nie wiem czemu tak się stało. Życzę Ci powodzenia i najważniejsze żebyś się nie obwiniała bo na pewno jesteś piękną i atrakcyjną kobietą. Ja nie narzekam bo z moim partnerem się dogaduje tylko nie chciałabym żeby przez seks nam się rozpadło wszystko

koło ma rację, on się denewruje bo nie chce o tym rozmawiać, nie chce o tym rozmawiać bo sam widzi w tym duży problem, może to nie ma zupełnie nic wspólnego z Toba, może cos z nim jest nie tak. Czasem człowiek potrafi się nakręcić i w głowie narobić sobie bałaganu. Mój facet tez nie chciał o tym rozmawiać i zawsze jak mu mówiłam że mamy problem on nic nie widział mimo że już nie kochaliśmy się kilka miesięcy. Przez Tobą miał jakieś partnerki z którymi sypiał?

z_a_g_a_d_k_a koło ma rację, on się denewruje bo nie chce o tym rozmawiać, nie chce o tym rozmawiać bo sam widzi w tym duży problem, może to nie ma zupełnie nic wspólnego z Toba, może cos z nim jest nie tak. Czasem człowiek potrafi się nakręcić i w głowie narobić sobie bałaganu. Mój facet tez nie chciał o tym rozmawiać i zawsze jak mu mówiłam że mamy problem on nic nie widział mimo że już nie kochaliśmy się kilka miesięcy. Przez Tobą miał jakieś partnerki z którymi sypiał? Tak miał przede mną kilka partnerek z którymi sypiał

Gość ... kolo /..
Moja partnerka czesto mi odmawiala i bardzo czesto nawet nie chciala pieszczot wogole czulem ze byla zimna dla mnie. I przez to ja sie taki zrobilem teraz nawet sie nie calujemy do tego doszlo. Twoj facet skoro sie denerwuje musi miec problem nie ma innej opcji bo gdyby go nie bylo podszedlby do tego na spokojnie. Dopuki nie wydusisz tego od niego to sie nie dowiesz o co chodzi

... kolo /.. Moja partnerka czesto mi odmawiala i bardzo czesto nawet nie chciala pieszczot wogole czulem ze byla zimna dla mnie. I przez to ja sie taki zrobilem teraz nawet sie nie calujemy do tego doszlo. Twoj facet skoro sie denerwuje musi miec problem nie ma innej opcji bo gdyby go nie bylo podszedlby do tego na spokojnie. Dopuki nie wydusisz tego od niego to sie nie dowiesz o co chodzi Mój partner też nie chce nawet się ze mną całować .... Musze z niego to wydusić ale nie wiem w jaki sposób jak on wo gule nie chce rozmawiać na ten temat

Gość ... kolo /..
Mozesz sie domyslac siedziec dniami i nocami i rozkminiac co jest ale prawdziwy powod poda ci twoj facet

Gość ... kolo /..
zacznij poprostu go olewac ubierz sie w jakies seksowne ciuszki to co on lubi ale ani slowa na temat seksu pocalunkow z twojej strony i zadnej inicjatywy zobaczysz czy cos sie zmieni

.. kolo /.. zacznij poprostu go olewac ubierz sie w jakies seksowne ciuszki to co on lubi ale ani slowa na temat seksu pocalunkow z twojej strony i zadnej inicjatywy zobaczysz czy cos sie zmieni JUZ TAK ROBIŁAM I NIC :(:(

Gość ... kolo /..
nie potrafie Ci poradzic niestety