Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaryy

zostawila mnie przed slubem a zdjecia z sesji sa na NK, nienawidze jej!!

Polecane posty

Gość makaryy

ludzie, nie wiem co robie na babskim forum ale musialem to gdzieś napisac bo chyba wybuchne. Moja narzeczona zawiadomiła mnie dzis( jutro mial byc nasz slub) ze to nie ma sensu i ona zostawia mnie, po prostu od tak i odchodzi!!! niby wszystko ok bylo w naszym zwiazku ale to cytuje "nie jest to i to chyba nie jest taka naprawde milosc" do cholery to nie mogla dojsc do tej refleksji wczesnije?????? ze co??? jestem w szoku ale chyba najbardziej oszolomilo mnie to co zrobila, zdjecia z naszej sesji slubnej( sama nalegała aby byla ona przed slubem) wrzucila na nasza klase!!! WTH sie pytam? o co chodzi Durnej BABIE???? zero skarg, wszystko ok, i nagle takie bum?? ok, odeszla , lepeij dla mnie ale po co te cyrki ze zdjęciami?? i tak musze sie tlumaczyc jutro wszystkim bo ona wyjechala!!! brak slow ! oto jakie jestescie baby!!!!!!!!!!!!!!

Nie generalizuj. Smutno slyszec.... :( Moze to nie byla ta jedyna jeszcze...

Gość Jakie jestescie baby
???!!! Nie!!! Jestesmy wrazliwe, szczere, wierne, rozmawiamy o problemach - i nie mamy pojecia dlaczego Ty sobie musiales akurat wybrac niezrownowazony umyslowo egzemplarz :P

Gość karolik26
o fuck:O stary nie dziwie sie ze wyjechala bo na twoim miejscu to jakbym ja spotkal to by calo z tego nie wyszla:( :P

Gość makaryy
po co ona zdjecia opublikowlala??????????????? nie nie byla nienormalna wczesniej, masz jakis probem?:O

Gość makaryy
nie slyszlam o zadnym przypadku aby mezczyzna wystawil tak kobiete a w druga strone i owszem ale mniejsza z tym....

nie rozumiem po co wrzucila te zdjecia na NK PRZED slubem, a poza tym pewnie juz wczesniej miala watpliwosci czy wyjsc za ciebie, wiec po co ten cyrk?? Ciesz sie chlopie, ze cie nie zostawila z tydzien po slubie, bylbys rozwodnikiem ;-)

Gość yhhhh ale numer współczuje

Gość makaryy
mnie te zdjęcia gnebia,choc to oczywiscie nie najwazniejszy aspekt, ale najbardziej pokrecony, co to , zemsta?? Za co ( za to ze sama nie wiedziala czego chce??) juz komentarze sa pod nimi, gratulacje itp, boze:O

piszesz, ze ona wyjechala... ty tez mozesz wyjechac lub nie odbierac telefonow.

Ludzie nie zmieniaja sie z dnia na dzien, wiec byla taka caly czas, a Ty albo patrzyles tylko na jej urode, albo jestes glupkiem. A swoja droga mezczyzna po odejsciu - nawet tak podlym - ukochanej kobiety, DZIEN PO ODEJSCIU, JESLIBY JA KOCHAL, BYLBY SMUTNY, A NIE WSCIEKLY I CHAMSKI... o co chodzi Durnej BABIE???? i tak musze sie tlumaczyc jutro wszystkim bo ona wyjechala!!! to najbardziej boli? miala racje, nie kochales jej

Gość makaryy
haha, kpchalem ja ale to co zrobila i JAK to zrobila mnie ROZWALILO, TAK , po milosci, nie mas zpojecia oczym piszesz bo pewnie nic takiego ciebie nie doswiadczylo i nie lap za slowka kobieto bo az zal czytac:(

Gość a ja czytam
Przykre.....a moze ona ma jakąś depresje? cholera musi być jakies wytłumaczenie, próbowałeś rozmawiac z jej rodzicami, dzwoniłeś do niej? TRZYMAJ SIĘ

Gość a ja czytam
mysle, ze gdyby mnie ,mąż zostawił przed ślubem tez w jednej chwili bym go ze złości znienawidziła, to raczej normalne uczucie, więc nie wiem czemu ktoś sie tego czepia.

W jeden dzien tez sie nie nienawidzi, jesli sie kochalo, tylko zaczyna sie nienawidziec, obwonia sie samego siebie - to jest proces. A temat to oczywiscie prowokacja, nie widzicie tego????

Gość makaryy
jej rodzic umywaja rece choc ewidentnie sa zaskoczeni, ona nie miaa depresji, powiedzila ze dopiero bliskosc slubu( ha, i to jaka) uswiadomila z enasz zwiazek byl dobry ale nie mial tego czegos, pasji, tego czegos( cokolwiek to bylo:() nie wiem, ja bylem szczesliwy, nie bylo pasji? to dlaczego sie zachowywala jakby byla szczesliwa?? bo dbalem o nia jak glupi idiota? bo bylo jej dobrze? suuper. juz nie kocham jej to to dla mnie obca osoba, osoba ktora ujawinla brak szacunku dla wielu ludzi, dla mnie dla rodziny, nawet nie powiedziala mi togo prostu w twarz, ktora przekreslila 3 lata wspolngo zycia od tak, wyjezdzajac jak tchorz. tak sobie mysle ze nie zdziwilbym sie gdyby za tym stal jakis facet, slyszalem o takich przypadkach, kochajca narzeczona i byla milosc lub cokolwiek innego. paradoksalnie czuje jakas ulge...ale moze to szok:) pijemy z ojcem:))

Gość kosik33
do JJakie jestescie baby jestes glupia:( wcale sie nie dziwie ze chlopak ma takie uczucia, moj byly zostawil mnie z dnia na dzien i to bez slowa, chcialm go zabic, jednoczesnie myslalam o nim i zywilam uczucia przez wiele miesiecy , jestes prosta jak konstrukcja cepa kobieto? nie rozumiesz ze sa rozni ludzie i cos takiego jak ambiwalentne uczucia chociazby?? szkoda gadac

nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo ;)

Gość marta4567
wariatka jakas:( facet ciesz sie ze uciekla ufff, moglo byc gorzej,tez stawiam z eza tym stac moze jakas" wielka mlodziencza milosc" ble:O

Gość a ja czytam
nie sądze zeby ten temat był prowokacja, a nawet gdyby to jest bardzo prawdziwy, o podobnej sytuacji słyszałam naprawde niedawno, dziewczyna zostawiła faceta dwa miesiące przed slubem, wszystko juz było załatwione, goście zaproszeni a ona nagle powiedziała nie..........dlaczego?sama podobno nie zna odpowiedzi na to pytanie, nie porusza wcale tego tematu, wiem tylko,ze ma stały kontakt z tym swoim niedoszłym męzem, no ale dwa miesiace to nie jeden dzień.............................................................

Gość i co sie dzieje

Gość luk____
Autor pewnie dalej pije, albo śpi lub trzeźwieje. Innej możliwości nie ma.

Gość krraaa ha
czemu od razu wariatka???!!!!moze miala powod zeby odejsc.Autor topiku na pewno sie nie przyzna co jej zrobil,

Gość kosik
no na pewno!! na pewno pobil i zgwalcil dzien wczesniej az musial biedna dzien przez slubem uciekac a tu autor pisze aby mniec alibi ludzie myslcie czasem, jak bylo zle to mogla laska WCZESNIEJ odejsc.

Gość makaryy
godd chce wrocic!!:O:O wyobrazacie to sobie?? rozlaczylem sie, brak slow co za tupet, a ja myslaem ze znam ta kobiete....

Gość bardzo tęsknię za Tobą.....
:O i co? tak po prostu zadzwoniła oświadczyć, że chce wrócić?:O

Gość Traperraper
Olej ją makaryy. Najprawdopodobniej ma jakieś odchyły psychiczne. Jeszcze kiedyś wsadzi ci nóż w plecy.

Gość ejbisi
Każdy ma prawo do błędu, ale zamieszczając zdjecia z sesji do ślubu na NK udowodniła, że jest kretynką a z kretyni nie powinni brać ślubów żeby się nie rozmnażali.

Gość wczoraj na tvn style
na jakiejś audycji prowadzonej przez Paulinę, były trzy wariatki co zostawiły chłopów przed ołtarzem, ewidentnie chore na umyśle kobiety, ale jakie miały argumenty, choć z drugiej strony dobrze że zostawiły , bo brztdkie były jak duupa diabła i chłopy znajdą s9obie ładniejsze i mądrzejsze, a z tą kobietą autora, cóż leczenie psychiatryczne, o ile sam przed ślubem np ,ie pie.dolił kobicie tak ze dała nogę