Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaryy

zostawila mnie przed slubem a zdjecia z sesji sa na NK, nienawidze jej!!

Polecane posty

ja uważam że lepiej jak się to stało przed ślubem niż po .... bez żadnych komplikacji papierkowych itd... bo szlajać się po sądach w sprawie rozwodu niecały miech po ślubie to dopiero choroba psychiczna 😡

Gość ściema
:-D

daj sobie spokój, szukaj normalnej a nie degenerucha z odchyłem zapewne psychicznym

Gość makaryy
powiedzila ze to blad(??) ze stres, ze nie byla pewna, ale to blad , jakis belkot generalnie , nie chcialaem tego sluchac:O:O Teraz jest u swoich rodzicow ale z 2 strony to sie martwie o nia bo nigdy nie miala takich odchylow a to nie jest normlane? nie wiem co robic, poradzialbym jej rodzicom ale ja skonsultowali z psychologiem chocby, ale znajac ich to nie zechacą :O

Gość nikitkaa
bierzcie ten ślub i tyle. Choć ona ma faktycznie jakieś problemy psychiczne i może to lepiej ,że tego ślubu nie będzie.

Gość makaryy
juz nie chce miec z nia nic wspolnego, jest niezrownowazona, :O ale trzeba jej pomoc...tylko jak?

Gość Mała Mini
Makaryy dam Ci radę. Jesli chcesz, to jej słuchaj, jeśli nie to nie słuchaj, ale jeśli chcesz spokojnie żyć to się z nią NIE ŻEŃ. Dla swojego dobra i jej dobra. Bo wyobraź sobie, że za kilka lat pojawi się dziecko i co wtedy? Też zniknie i zostawi Cię z dzieckiem, bo nie wiedziala co robić... bo stres... bo milion innych powodów... Ja też nie byłam pewna czy chcę wychodzić za mąż. Wyszłam... a mogłam posłuchać intuicji. Jedyne za co szanuję tę Twoją Niedoszłą to za to, że miała odwagę się wycofać... Natomiast uważam, że jest niepoważną osobą że zrobila to w ten sposób i w takim momencie... Bo jeśli miała wątpliwości, to mogła coś wcześniej wspomnieć... Dlaczego tego nie zrobiła? I rozumię Twoją złość, rozgoryczenie. W 100% rozumię. A to co zrobiła na NK to prawidziwe okrucieństwo i obrzydliwość... Zrobisz jak uważasz, ale myślę, że ona Cię unieszczęśliwi. Pozdrawiam Cię cieplutko i trzymam kciuki za właściwe decyzje ;)

Gość olus999
beznadziejna sytuacja... tylko współczuć tej dziewczynie bo to co zrobiła jest chore..