Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

new1

ona dla niego

Polecane posty

szukam pani z ktora bede mogl w zaciszu sie kochac i czerpac przyjemnosc jesli to lubisz to napisz.

Gość Serce i stal
SZUKAM porządnej dziewczyny, DZIEWICY - jestem prawiczkiem. PRA-WI-CZKIEM, słyszałaś? Tak? To dobrze słyszałaś, możesz już ochłonąć z wrażenie, jeśli w ogóle jeszcze stoisz. Łakomy kąsek, co??? Porządna to dla mnie taka , która: 1) Jest dziewicą pochwową, analną, ustną, piersiową, podpaszną, stopową, ręczną i każdą inną (piszę tak, bo kobiety to hipokrytki i czasem uważają się za dziewice , bo są "dziewicami analnymi" ). 2) Nigdy nie miała penisa w buzi i nie całowała penisa, nie dotykała penisa ustami, ręką, stopą lub inną częścią ciała. Chodzi o penis ludzki, ale także zwierzęcy. Dopuszcza się dotykanie penisa ze względu na wykonywany zawód (pielęgniarka, lekarz, weterynarz - przypominam, że prostytutka to nie jest zawód). 3) Nigdy nie robiła facetowi dobrze ręką - mam na myśli popularne trzepanie konia. 4) Nigdy nie rozebrała się do naga przed facetem (nie mówię o lekarzu itp) , dopuszczalne jest bikini na plaży czy nad jeziorem lub na wolnym powietrzu w skupisku ludzkim. Moje zdjęcia z naszej klasy - od razu mówię, jak nie masz zamiaru się odzywać, nie wchodź!!! http://nasza-klasa.pl/profile/21591555