Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Kto mi zrobi śniadanie??

Polecane posty

Gość 0987654rr
sama se zrób sniadanie

Gość wymyslacie jakies pierdoly
a tak normalnie..? kawa, bulka z zółtym serem, pomidor, albo twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewka? herbata z cytryna? ośmiornice i małże na śnaidanie? pieprzy wam sie w glowach

nie lubie herbaty i nigdy jej nie pijam...:-o całe życie jem bułki z żółtym serem, twarożek wole na słodko

ok, to12 bułek z żółtym serem, na ser pomidorek, sałata i trochę soli i pieprzu. Do picia sok czereśniowo-wiśniowo-porzeczkowy 330 ml. Na deser żelki :D

12 bulek???!!!!!!!!! 2 mi wystarczą... a co do żelek to się zgadzam:)

Gość wymyslacie jakies pierdoly
nie zrozumiałaś to była ironia, nic ponadto chodziło mi o to, że na śniadanie ośmiornice i małże to jakaś burżuazyjna wydumka

Gość Miszcz kuchni
a ja miałam jajecznice z szynka (bardziej lubię z suchą kiłbaską np.myśliwską) do tego bułka z sałatą, pomidorem i majonezem, bułka z nutella i kawa oczywiście oraz sok pomarańczowy

Gość nie wybaczam nigdy
miszcz ale masz spust:D

a ja bym wolał w łóżku :) no ale jak chcesz na balkonie to niech bedzie na balkonie, ale przeciez tam pada desz !! No chyba że masz zadaszony balkon :) a żelki mogą być z haribo ? czy lepiej z tesco ? :)

balkon jest zadaszony. a widok z niego jest piękny- wszędzie zielono, piękna trawka, krzewy i drzewka łamiące się pod ciężarem czerwonych czereśni:D jak dla mnie nie ma lepszego miejsca. a i jeszcze bluszcz pnący się po barierce:D