Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego zaraz

Cycki mi rosną, pytanie do lekarzy chyba

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz

czy to możliwe, zeby grubo po 40tce zaczęły mi rosnać piersi? Bo tak jest, nosiłam 75B, teraz 75C i już jest za mały ten rozmiar także. Nie tyję wszędzie, tylko w cyckach, co się dzieje???? Wytłumaczcie proszę, kto wie.

moja mamcia też tak miała:) Więc nie ma co się przejmować:)

Gość szumi morze szumi a jak
Moja mama jest po 50-tce i biust powiększył się jej o 1 rozmiar. Tabletki hormonalne.

Gość a dlaczego zaraz
Żadnych pigułek, żadnej ciąży, przekwitanie być może się zaczyna faktycznie. Tylko od powiększenia biustu się zaczyna????

Gość gość
Hmmm mam ten sam problem - powiem ci ze ja jestem przerazona. Zawsze mialam male piersi 70 B . Moja mama I babcia byly drobne I szczuple a mama to nawet moge powiedziec ze byla chuda. Ja tez nie jestem zbyt duza -owszem przytylam po 40 I mam 160 wzrostu I waze w porywach do 64 kg ale biust rosnie mi na potege I zaczyna mi to przeszkadzac bo sa za duze. Mam 48 lat nie biore I nigdy nie bralam zadnych hormonow nie mam cukrzycy I chyba zaczynam wchodzic w menopauze ale biust ogromny mam 70 DD I tez nie wiem co mam robic. Jak ktos moze dac mi jakas odpowiedz? Zaczynam myslec o operacji zmniejszenia piersi bo mi to naprawde przeszkadza. Ani biegac ani skakac bo te cholerne cycki dyndaja, sa obwisle I straszne.

Gość gość
gość dziś Byłaś u brafitterki? 70DD nawet przy twoim wzroście nie może być ogromne, bo to ledwie początek rozmiarówki...

Gość gość
PS dobrze dobrane 70DD to mały biust, a to co opisujesz (dyndanie etc. to opis dużo za małego stanika).

Gość gość
CDPhNyo7P5CYwxO651gJUl6r