Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywam na kafe

Powiedzieć coś czy przeczekać?

Polecane posty

Gość bywam na kafe

mój chłopak studiuje w innym mieście,staramy sie utrzynmywac kontakt przez sms',rzadziej przez telefony.Najczesciej ja smsa rano on wieczorem,takie dłuższe wiadomości,ale ostatnio odkąd ma więcej nauki i pracy jakby o tym zapomina i odpisuje na drugi dzień... źle mi z tym bo przeciez to tylko sms, upominałybyście się czy przeczekały to że was olewa ostatnio?

Gość moim skromnym zdaniem...
Może ma sesje. Ja jak zakówam do sesji to nie mysle o niczym innym tylko się skupiam na jednym. To wcale nic nie znaczy, chociaż może... lep[iej nic mu nie pisz i poczekaj na rozwój sytuacji. Bo tak może pomyśleć, żę jesteś drobiazgowa i go nie rozumiesz.

Gość bywam na kafe
wiem że ma sesje i teraz dużo zajęć z pracy ale mam wrażenie żę o mnie wtedy zapomina jak nie potrafi wysłać głupiego smsa tylko dopiero na drugi dzień:o

właściwie to mam to samo że mój chłopak odpisuje mi żadko teraz odkad ma wiecej niby tej nauki ale przecież sms zajmie mu tylko chwile a nie godzine ;/ ciezko mu odpisać na jedno głupiego sms wrrr ja sie upominam jak mi nie od a potem albo sa o to kłutnie albo przeprasza ;p

Gość naukowieczakuwajacy
nie wiem jak twoj ale ja jak kuje to na maxa i nie ma swiata, moja dziewczyna sie zaniepokoiła i sie pytała mnie co sie dzieje bo przyznam olewałem wyciszylem tel i juz ale nie dlatego zeby smsów od niej nie czytac wysylalem raz dziennie i koniec źle mi z tym było, uwierz ale postarałem jej sie to wynagrodzic posesji:) z twoim pewnie jest tak samo