Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naprawde nie wiem

MIŁOŚĆ. i co dalej ?

Polecane posty

mam 16 lat. jestem z moim chlopakiem rok. bardzo go kocham. wiem, ze on czuje to samo. jest ode mnie 4 lata starszy. bardzo chcialabym spedzic z nim zycie, zeby nasza milosc przetrwala. coraz czesciej zatsanawiam sie czy to mozliwe ? jak myslicie ?

Gość to tylllko
dziewczynko, to jest tylko młodzieńcze zauroczenie a do miłości jest daleko, do zbudowania miłości potrzebny jest długi czas i decyzja, bo miłość to postawa a nie uczucia, mimo że ta postawa i jej budowanie bazuje na uczuciach Takie młodzieńcze zauroczenia wydają się bardzo silne i takie mogą być, ale wypalają się szybko i nie mają szans na przetrwanie bo się szybko wypalają zwłaszcza wtedy gdy włączy się uprawianie seksu A co dalej? Włącz rozsądek i pamiętaj że jesteś zbyt młoda na cokolwiek...masz czas ...i tego się trzymaj...spokojnie czekaj na dojrzałość...pojawi się w ciągu najbliższych dziesięciu lat

znam wiele dziewCzyn, ktore poznaly swoje pierwsze milosci w moim wieku. i sa z nimi do tej pory . sa szczesliwymi zonami i mamami. np moi rodzice. sa ze soba OD 17 ROKU zycia . w tej chwili sa 17 lat po slubie. ;] wiec nie mow mi, ze to nie mozliwe bo milosc to nie jest jedynie termin w encyklopedii

Gość Milaszka
Po maturze zalozcie rodzine i wtedy zobaczymy.