Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladofa

cytay z RAPU

Polecane posty

Gość **********.....*********
"świat bez wad jest niemalże w miraże marzeń, śpię wtulony, nie marznę, Śnię, że jest bardziej barwniej, niż mniej..." ''jaram się tobą i wzajemnie od lat jaram sie'' ''jak wino uderzasz do głowy'' 'Nienawidzę takich sztuk , to naprawdę podłe . Znajdź własnego faceta , od mojego się odklej .' "ja... ile bym dał to i tak jest za mało, ile bym chciał dać nie jestem w stanie" 'Jednemu wszystkim drugiemu niczym tylko puste słowa! Zależy kto gdzie sie wychował z kim trzymał, Czym sie zajmował, kto miał przypał i jak sie zachował?' "paktofonika, kojarzysz to tak jak smak toffika od razu zoom, liryka, która mordę zatyka boom he... N I G D Y W T L E "

Gość mrauu mrauu
*ale chociaż jesteś ciałem to już nieobecny duchem Pih *Twarze z przeszłości spacerują po mej głowie twarze, o których nie chcę i nie umiem zapomnieć Eldo *plany, cele, marzenia i będziemy w nie wierzyli znamy swą wartość i w siebie nie zwątpimy...BC *od dawna patrzyłeś ja widziałam ten wzrok. Będziemy zakazani Peja *I pamiętaj żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś! Fenomen *My mamy dar znieba cokolwiek by nie mówili....Bc *Nie musisz słuchać słów, czytaj z moich ust Pih *Wiesz co nas łączy? Ta historia, która nigdy się nie kończy. To jest w naszych sercach. Borixon *świat to wielki znak zapytania ja nie chcę odpowiedzi, wolę się czasem zastanawiać.... Eldo *wlasnie z Toba chce osiagnac to, czego inni nie mogą ! 003 *Cokolwiek by nie mówili sam najlepiej wiem kim jestem co i jak mam robić i gdzie jest moje miejsce....BC *Za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć .To ambicja brała górę by zostawić to dla siebie.! Eldo *To gra emocji, w której wypadasz blado!! Pih *Boli to tak mocno, żeby nie zwariować trzeba uciec w samotność Eldo *Całować zapamiętale, wyrzucić wszystkie żale- peja *Są takie momenty, gdy ufa się już tylko Bogu A wszystko czego chce się, to jakiś na szczęście sposób..Grammatik *Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne. Pfk *Grzechów było wiele, dobrze wiem, nie jestem święty Jak każdy napotykam na życiowe zakręty...Grammatik *Nie pytaj co Tobie da, lecz co Ty możesz zrobić dla niej... Eldo *Widzę twój uśmiech, czuję nie jest prawdziwy Też się uśmiecham, ale nie jestem szczęśliwy Pih *Moja pierwsza miłość i mój pierwszy spacer, po niej pierwszy raz odczułam taką stratę Borixon *Każdy ma takie chwile, że w duszy deszcz pada Jedyne co, chciałoby się teraz płaka...Grammatik *Nie mam ochoty zaglądać znów we własne myśli PIH *.Życie nie sen, to chyba jasne, Ja na jego przebieg patenty mam własne!! Sokol *Czy przejdziesz obok czy staniesz odwaznie/? czy cos Cie obchodzi tak śmiertelnie powaznie...?-Eldo *Dzisiaj wiele nas dzieli dużo rzeczy nas różni, stawiamy nowe mury... zamiast te stare burzyć..." Grammatik *Jeśli zapragniesz znowu uciec zawołaj mnie a będę- ELdo *Natłok myśli, to mnie niszczy Trzeba walczyć, wygrać, zniszczyć Dka *to że nie raz jest źle nie oznacza przecież końca, można iść do przodu choćby po jeden dotyk słońca . ..Grammatik *Kochaj, Nienawidź, Daj Żyć, Próbuj Zabić! PIH *Słowa się kończą mówią tylko spojrzenia… Pih *I albo w to polecisz, albo sie wyleczysz… Peja. *Pamiętam nie zapomnę ,nie zapomnę pamiętam Peja *Niektórych spraw nigdy już nie będę mógł zmienić z nie wszystkimi byliśmy do końca rozliczeni... ELdo *Inni maja to od życia, Ty musisz Walczyc" Grammatik *Nigdy nie zasnąć , bicie serca słyszeć Trzeci wymiar *Nie sądzę, nie wierzę. Zbyt wysoko nie mierzę bo po co?" PFK *Pieprzyć wskazówki typu - uważaj czego pragniesz Pih *nie sądziłem, ze zycie bedzie takie trudne w kolizji z rzeczywistością - marzenia złudne.. *Chce I Robie - Cala Reszta Mnie Nie Obchodzi.!!

Gość omadagakajoł
troche słabe niektóre.. dajcie coś lepszego :€

Gość omadagakajoł
zabiją hip hop, tymi dziwkami i hajsem.

Gość dvxv
I like big butts and I can not lie You other brothers can't deny :D

Gość omadagakajoł
„masz teraz moje buty koleś, do popisu pełne pole, co jest? niewygodnie w moich butach? myślałeś, że mam raj tutaj?!”

\"wyślij mi listy pełne pustych kartek a zasypię je słowami, które i tak nie będą warte Ciebie, jedyne czego jestem pewien to sen o Tobie.. jedyny problem to fakt, że nie wiem jak mam cię odnaleźć daj mi jakiś znak, tak często jestem sam jak palec Stale brnę co raz dalej w szale codzienności Palę przed sobą mosty, potrzebuję Twej miłości Ale w całości, to sen ulotny letniej nocy Ósmego dnia tygodnia pełnej śniegu, mam już dosyć Ciągły niedosyt rzeczywistości wobec marzeń Wszystkie kobiety mają Twoją twarz, wiesz...\"

"Czule tulę ciebie do siebie w każdym wersie zakładam słowa na twój palec jak pierścień, będziesz żałował w goryczy herbaty coś krzyczy, cóż gorycz, smak nad smaki tęsknota za czymś, wypełniłaś tą przestrzeń..."

Gość omadagakajoł
dajcie mi cooś z k44 lub abradab ^^

"Tymczasem, wiesz, martwię się co z moim sercem, Ztą dziurą co zostaje, gdy wyrwę fragment z tekstem..." "choć pijemy do dna, to do dnia nam daleko..." "pijesz bo piją? czy pijesz, by zabić chwilą inną chwile? czy czyjąś nienawiść? i ją stłumić albo wygryść do zera, mimo ,że ona kiedyś była kimś innym niż teraz... los często przerywa coś -więc znów się upijasz, to nie ma sensu!" ___________________________________________________________ z kalibera chcerz,powiadasz ? chodzi Ci o teksty Magika ? Dzień dobry stary Hokus-Pokus, czary-mary, Nasz styl sprawia że dziś jesteś już zaczarowany" "I nikt cie nie słyszy, bo nikt cie nie słucha, I nikt nie widzi twego odlatujacego ducha." To operacja na mocy paktu. mocy płynącej z kontaktu." "Mam manie to ciągłe słów kompletowanie, tak było jest i tak zostanie." "Mam jedną pierdolna schizofrenie, zaburzenia emocjonalne prosze, póść to na antenie" a zresztą ... http://magik-pfk-k44.blog.onet.pl/Cytaty,2,ID50979347,n znajdziesz więcej ;))

Gość omadagakajoł
czekoladofa !:* m ..Magik nr 1 ! : )) pktf- pijani powietrzem, tekst *_* ale inne też są powalające teksty ; )

Gość omadagakajoł
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaajcie jakieś fajne no ;€

Gość czerstwy Czesiu
"pocaluj mnie w doope i jak goowno poczuj sie" :)

Gość lololinka
'' ..i tchnie w ciebie życie''

Gość omadagakajoł
Ty tam na górze, czy to z (..) ...-śpisz już ? ; ))

Gość lololinka
no to ba ;];] macie jakieś fajne cytaty jeszcze ? : )))

Gość mumuuuuuuus123
''zjem cie jak konserwe prostym manewrem '' 8)

Gość SWSWS
"albo nie umiesz albo zycie tak sprawiło, ze o bolu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet milosc daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko troche siły moze troche mniej poczucia winy"

"Więc jestem jeden czy jest nas dwóch Rozmawiam ze sobą siedząc na kanapie i nie ma nici porozumienia Już wiem dlaczego moja twarz tak szybko się zmenia Jest nas dwóch dwoje czy troje Bo niczym w kalendarzu daty tak szybko zmieniają się moje nastroje Ty pytasz: co jest? co jest? A trzeba mnie złożyć od nowa część po części jak klocki Pozszywać do kupy bo na razie chce zarzucić nogi na stół I nie robić nic i tylko czekać aż ta druga część przyniesie mi zakupy Lecz nie mogę rozerwać się choćbym bardzo chciał jedna część chce leżeć druga namawiabym wstał Jedna chce spać a druga robi wszystko bym nocy się bał" cala piosenka jest super. fisz jest super:) chociaz nie wiem czy to RAP :P

Gość 54545
"Dziś mam wszystko, mogę wszystko A żyje tylko zemstą jak Monte Christo":D

Gość 54545
Nagle czar prysnął, odebrałaś mi to wszystko Życie stało się sączącą się trucizną

Gość taki jeden śmieć
"Centrum świata jest tam, gdzie promień światła prostopadle pada, W nocy i za dnia" Proceente feat. Jan Nowicki - "Podróż do źrodeł czasu": http://www.youtube.com/watch?v=-Dg9GeQvFvk

Gość omadagakajoł
dajcie coś jeszcze fajnego ^^

Gość kwiat zla
W ciszy krzycze szeptem ktorego nikt nie umie slyszec Moze chce dobrze ale przynosze bol dosc juz twoich i moich lez,jak jest wiesz masz twarz zasmucona los wspomnien mroczna noc nie potrafie oddychac ustami