Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hawiki2

WCZORAJ FAROWALAM WLOSY ...DZIS MOGE JESZCZE RAZ?

Polecane posty

Gość hawiki2
dodoam ze mam ciemny braz wiec sa ciemne

Gość kolanko
Ech ja mam czarne włosy raz pomyślałam, ze chce być blondynką. Kupiłam sobie rozjaśniacz i go nałożyłam, kolor był tragiczny więc poprawiłam farbą blond i było wciąż źle więc je pofarbowałam na czarne ponownie. Wszystko w ciągu ok. 3 godzin. Tak włosy miałam jak u lalki ale kupiłam sobie szampon i odżywkę z dove terapii ( czy jakoś tak ) i po ok. 3 tyg wróciły do normy. Ale nie polecam bo strasznie wypadają do dziś a minęło jakieś 2 miesiące

Gość hngnhghnnhnh
Taki jak ten drugi nie wyjdzie choćby nie wiem co. Są już z tego co piszesz ciemne, a ta druga farba jest jaśniejsza od pierwszej. Możesz ufarbować, ale efektu się nie spodziewaj dobrego. I nie zapomnij potem intensywnie pielęgnować włosów. Lepiej chyba odczekać ze 2 -3 tygodnie i pójść do fryzjera jeśli chcesz właśnie taki kolor jak wybrałaś. PS ja dziś położyłam coś co miało się nazywać Imbir i miało być złoto ciemny blond, wyszło brązowe, trudno Taką też siebie lubię:)

Gość dvxv
radze Ci szampon, bo zniszczysz sobie włosy tak często farbując...jedź miesiąc na szamponie koloryzującym (np.maribell) a po tym czasie pofarbuj znowu farbą

Gość hawiki2
o rany!!! spieszno mi z fajnym kolorem nie wiem co robic

Gość hawiki2
wogole to byla moj apierwsza koloryzacja wlosow.dotad mialam naturalne

Gość można ja nawet
w tym samym dniu farbowałam - i to kilka razy mie się zdarzyło i z włosami nic się nie dzieje.