Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostek bez seksu ciezko

zona mi odmawia seksu

Polecane posty

musisz si nazywac jak ja?????????????:-) wez!!!!! dodaj sobie kropke albo cos!!! wszystkie laski stad pojda a ja chce wiedziec ILE RAZY TO ROBIA!!!!!!!!!!!

Żoneczko dasz mi dzisiaj? :P ;) ładnie proszę 🌻

a macie dzieci czy wszystkie panie ktore sie wypowiedzialy

dlaczego?

Gość Katarzyna Wielka I
gostek bez seksu ciezko DSDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsds s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s

proponuję się rozejść - jutro dzień dziecka a wy tylko o jednym :(

Gość krraaa ha
gostek,jest jeszcze cos takiego jak raczka!!!i daj kobiecie spokoj!

Gostek, a nie pomyślałeś że takie bara bara kilka razy dziennie jest technicznie męczące. Zrozum i będę tu bezpośrednia, że to w końcu nam coś jest wkładane. Mnie jak mój facet złoi raz na tydzień, to potem kilka dni dochodzę do siebie, po dojściu.

Przestań się do niej dobierać. Kochanka zazwyczaj pomaga w tym trudnym okresie (ew. Renia rączkowska, jeśliś "porządny" :o ). Jak oleje to pora olać i ją.

dlaczego , wy kobiety nie chcecie sie czesto kochac??????????????? jakie sa wasze zapotrzebowania tygodniwo???????? plisssssss odpowiedzcie !!!!!!

Gość różnie to jest
ale jak mąż wystuka mnie tak konkretnie to wystarczy mi 3 razy na tydzień. ale z tego co wiem, to zazwyczaj 2 razy w tygodniu, tak więc chłopie masz super sytuację, po protu twoje potrzeby są duże a ile masz lat, czyżby 35-40?

Gość różnie to jest
tzn, przeciętnie w małżestwach, bez kochanek i kochankuów średnia to 2 razy w tygodniu.

Gość srk
cykl człowieku cykl miesiączkowy. dobieraj sie do zonci przed okresem

Gość wi3hi32qh
masakra - wcale jej się nie dziwię - już pewnie ma cię dosyć bo czuje się pewnie jak lala do ruchania - 3 razy w tygodniu wystarczy - kobieta to nie robot- czasami chce jej się codziennie a czasami może i 3 tygodnie tego ie robić i potem znowu często - ona ma też uczucia, swoje potrzeby i musisz to uszanować a nie ruchać ja tylko

Gość kotwiczka2
no cóż... my raz na tydzień to maxxx A tylko 2 lata po ślubie. Mi się nie chce już z moim mężem, za delikatny jest. Ponoć jestem niewyżyta a tu? On ciągle prosi a ja nie mam zwyczajnie ochoty. Straszne to... :(

Gość taka inna
ja moglabym codziennie za to moj maz nie. ale my mamy duzy staz malzenski. wczesniej bylo u nas odwrotnie.

Gość aniulka 1234
Jesteśmy półtora roku po ślubie, ogólnie nasz związek trwa 7 lat i kochamy się mniej więcej 5 razy w tygodniu. Czasem mniej, czasem dużo więcej, ale nic na siłę. Oboje musimy tego chcieć.

Gość 23_latka
my z moim chłopakiem też jesteśmy razem już 7 lat, i nie ma dnia żebyśmy się nie kochali, dzień w dzień, w ciągu dnia kilka razy , dziwie się tu co niektórym , którzy nie mają takich potrzeb. Ale w tym kraju 90% ludzi ma już nie za ciekawy temperament.

Gość dlaczego faceci nie potrafia
Tak czesto mezczyzni narzekaja na niedobor seksu w zwiazku. Przyczyn moze byc wiele. Moze byc tak ze juz jej nie pociagasz, albo ma kogos innego itp. Ale nawet jak te sytuacje nie wchodza w gre, to do jasnej cholery, faceci musicie zrozumiec ze u kobiety to wszystko zalezy od hormonow. My nie mamy tak ze nam sie chce na okretke przez caly miesiac. Moze byc tak ze jednego dnia chodzimy ciagle napalone a nastepnego mamy po prostu odrzut od seksu. Tak dzialaja hormony w cyklu miesiecznym i nawet jak seks jest super i zona uwielbia swojego meza to czasami po prostu chemia jej nie pozwala, nie ma wtedy ochoty albo bardzo chce zwyklej czulosci ale nie chce seksu. Poza tym, to 4 razy w tygodniu to wcale nie jest malo, a biorac pod uwage wlasnie te wahania hormonalne to powiedzialabym ze to calkiem niezly wynik. Ja na przyklad uwielbiam seks i czasami moglabym sie kochac 5 razy dziennie, a przychodzi taki czas w miesiacu ze po prostu moje libido spada do zera, po to zeby za kilka dni znowu skoczyc bardzo do gory. No zrozumcie wreszcie.

mam 32 lata ona 25

ja zadnej normy tygodniowej wyrabiac nie musze, mój facet tez nie. Jak mamy ochotę to sie kochamy. Jak nie mamy to wystarczy się przytulić i tez jest ok:) ...a czasami od tego przytulania sama ochota przychodzi:)

Gość AAAAA28
No więc my jestesmy z mężem prawie rok po slubie i powiem szczerze, że minimum kochamy się raz na tydzień, ale zdarza się że czasem do 3 razy na tydzień. Niestety, ale człowiek czasem po prostu mysli o tym żeby sie wyspac do pracy a nie o bara bara... Takie zycie. Ciekawe jak to bedzie jak sie dziecko urodzi.?!?!?!?

Gość serafinka11
gostek...i tak masz dobra zone.Moj maz tez ma taki temperament, tez moglby codziennie, a ja tez nie mam ochoty.Mnie wystarcza 2-3 razy w tygodniu, czasem mniej.Mialam problemy zdrowotne, wciaz boli mnie czasem podczas stosunku i nie osiagam orgazmow:(((.Kocham mojego meza, ale nie potrafie sie zmusic codziennie do seksu, choc i tak czasem robie to wylacznie ze wzgledu na niego...oralny tez....

Gość też zmartwiona
Mnie też wciąż boli podczas stosunku i muszę się zmuszać:(

Gość parabara
Możesz mi powiedzieć w jaki sposób ona dochodzi?

Gość parabara
P.S. Dziewczyny, zainwestujcie w dobre żele nawilżające, szczególnie przy pigułkach, czy gumce, poza tym poeksperymentujcie z pozycjami, to naprawdę ma duże znaczenie