Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissyDogg

Co zrobic by nabrala zaufania ?

Polecane posty

Gość MissyDogg

Mam młodszą o 3 lata siostrę . Ja mam 17 lat,ona 14 . Niestety nie mam dobrych kontaktow. Nie mogę jej nic powiedzieć,bo o wszystkim od razu wiedzą Rodzice ;-) Teraz i tak jest juz lepiej,bo zaczela mi sie zwierzać z tego co sie dzieje w jej zyciu,a wczesniej w ogole z soba nie rozmawialysmy ... Moze jest to spowodowane brakiem zaufania do mnie? Tak mys,elbo niezle spapralam to wszystko.Rodzice mieli ze mną kłopoty,bylam w Ośrodku.Naszczescie to juz przeszlosc i teraz jest wspaniale ;) Chcialabym z Moniką byc prawdziwymi przyjaciolkami. Opowiadac o wszystkim,zeby Ona wiedziala wszystko o Mnie,ja o Niej . Tylko co zrobic by zdobyc jej zaufanie malymi kroczkami ? Doradzcie mi ! :**

Gość MissyDogg
Przenoszę w górę.

Gość taka sob
w jakim osrodku? Mysle ze powinnas pierwsza sie przed nia otworzyc i potem powiedziec czy moze to zostac miedzy wami

Gość MissyDogg
Osrodek Wychowawczy,ktory naprawde mi pomógł.Ale nie o to chodzi w temacie przecież... Taka sob . Nieraz juz tak probowalam,i to bylo dobre na krótką metę,nastepnego dnia kiedy sie pokłóciłyśmy,wyrzucalysmy sobie wszystko,a Ona od razu wszystkim mowila Mamie ;/