Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalek22.1987

Najwieksze wpadki podczas seksu

Polecane posty

Ja tesz zawsze sobie gole jajeczka oraz kutaska bo czasami partneży nie chcą mi obciągać i lizać mojom maczuge.

Gość upupupkupa
upupup

Gość ko-obieta
ja pierdziu ludzka głupota przekra granice.... topic o wpadkach podczas seksu a wy o kłakach. ja miałam do czynienia z wpadka partnera, poznałam chłopaka kiedys, spotykalismy sie czasem, przeszedł do mnie... całuski pieszczoty no i on próbuje wsadzić, wsadza i wsadza z dobrą chwile, myślałam ze trafić nie moze, złapałam jego panisa a on mięciutki cały był heheh.

Gość wracam do tematu
4 kolczyki na miękim, krótkim i chudym chuju, to miało zastąpić jego przyrodzenie...zenada

Gość !!!!!!!!!!DO WSZYSTKICH!!!!!!!
PIE.RDOL.ICIE BEZ SENSU JAK STARE H.U.JE ZZA KREDENSU

Gość Malwiinka
To bylo tak.lezymy sobie kiedys z moim misiem w lozku zaczynam sie do niego dobierać lize za uchem caluje szyję klate.patrze a on ma zamkniete oczy wiec pytam sie o czym mysli a on do mnie 'probuje sie podniecic'.nie no myslalam ze sie pod lozko schowam.

Gość fre
hahaha :D

Gość zgrozek
mialem pare wpadek,ale najwieksza za szczeniaka. mialem moze z 17 lat,ze swoja parterka kochalismy sie dosc namietnie w pokoju na 1 pietrze,biorac pod uwage,ze byla zima a ogrzewanie w domu wlaczone na full zrobilo nam sie goracao to postanowilismy wyjsc na balkon sie przewietrzyc i urozmaicic nasz sex. Posadzilem ja na barierce balkonu i lize wargi sromowe...kiedy mi sie delikatnie wyslizla i ................. wielkie bum w zaspe kolo domu a klucza nie ma... rodzice spia. bylo smiechu

Gość Ewci@
Kwestia indywidualna. Jak sie komus dziewczyny okolice intymne nie podobaja to niech jej nie rusza. Mój były partner za wskroś nie chciał abym się goliła. A kiedy to zrobiłam dla wlasnego komfortu i higieny to sie na mnie obraził. Obency parnetr z którym jestem uwielbia kiedy jestem ogolona. On z reszta tez sie goli ale z poczatku chciał abym była wygolona calkowicie a teraz mam troszkę wlosów bo tak całkowicie naga to az mi dziwnie.

Gość Igor_Warszawa
bum z balkonu, a w tej bajce były smoki? Ludzie za robote się weźcie, a nie siedzicie i takie pierdoły wypisujecie tutaj!

Gość Piotrek z sąsiedztwa
przegrałem zakład i wyrósł mi kaktus między nogami :(

Gość fachmann
to wszystko nic. Ja zerwałem dziewuchę na disco, winko całusy, wyszliśmy. Ja do majtek a tam stoi fiut. Tak mnie nabrał s syn

Gość fachmann
ale i tak mi obciągnął z połykiem a potem mnie ostro przeleciał w kuper, więc nie było asz tak źle :-)

Gość carrozzone
stosunek w lozku, za lozkiem szafa. mial byc przerywany...po chwilach kilku wyszedl ze mnie i strzelił ze spływało po szafie..