Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boriana

Pozostałe alkohole

Polecane posty

Golllumica dzięki za przelicznik- podoba ilość osób więc na pewno skorzystam. Co zostanie będziemy z Mężęm sączyć wieczorami ;-)

Gość mała cytrynkaa
wolałabym bez takiego stoliczka bo będzie dużo dzieci mogłoby się to kiepsko skończyć...a co powiecie na czystą,wiśniówkę i likier na każde miejsce plus lane piwo ...wystarczy ?

Cytrynko - spokojnie. Na każdym weselu są dzieci, a stolik na alkohole na pewno będzie nie mniej stabilny niż stolik na ciasto i kawę. Zresztą jak chcesz rozstawić dodatkowe alkohole na stole ogólnym? "Gdzie-niegdzie"? To nie jest dobry pomysł (ludzie moga się krępować zabrać dla siebie buteleczkę z "cudzego" stołu) a przy kazdej osobie... zabraknie Ci miejsca na jedzonko...

Lempira ---> nie ma za co Kochana - ten przelicznik to na "oko" :) Jesli zabraknie - trudno (choć nie powinno), bo zdarzy sie to gdzies nad ranem dopiero zapewne ;), a jeśli zostanie to Nasz pomysł jest identyczny jak Wasz :) Na pewno nic sie nie zmarnuje :).

Gość mala cytrynkaa
nie przy każdej osobie tylko co miejsce które są wyznaczone na środku stoła tzn. na jedno miejsce przypada 4-6 osób no nie wiem dokładnie ile . do stoliczka nie jestem przekonana...

Gość mala cytrynkaa
stołu *

Ale nie wiem czy nie zbankrutujesz... Dużo masz gosci? A Takie stoły szwedzkie sa dzis bardzo popularne i obsługa na pewno będzie wiedziała jak je zrobic. Niektórzy na przykład robią takie "wiejskie" na weselach, czyli jakiś samlec, ogórki, bimber... A kawę, ciasto tez chcesz podawać każdemu indywidualnie? Ja absolutnie nie napieram, na pewno masz swój pomysł. Ake jesli kawę bedziesz miała na osobnym stole, to tez przy dzieciach może byc niecekawie.

Gość mala cytrynkaa
wszystko będzie na jednym stole oprócz tortu , gości będę miała około 70. pracowałam w tym lokalu i wiem jak wszystko wygląda. obsługa raczej nie będzie miała czasu zajmować się osobnym stolikiem a za wynajęcie barmana/innej kelnerki będe musiała płacic. może już nie mówmy o tym tylko podpowiedz czy alkohole takie jak czysta,wiśniówka,likier i piwo wystarczą ?? :)

A no to ok. Dodaj do zestawu wino (wiesz - babeczki lubia ;) ) i bedzie super. Przepraszam, jesli pomyślałas, ze próbuje Cie przekonać. Chce tylko doradzić :)

Gość mala cytrynkaa
nic się nie stało wiem że chciałaś dobrze :) dziękuję bardzo za radę :)

Ciesze się, że pomogłam choc troche :) Życze Szczęścia i udanego wesela :)