Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scalii

Czy ufać wróżbą horoskopom i innymi typu rzeczami .

Polecane posty

Bo ja to lubię czytać i o zgrozo wydawać kasę na sms do wróżek.Bo piszę o tym bo1 mi rożne mówią że będę z moim chłopakiem na zawsze i bendziemy mieć kiedyś dzieci a 2 z kolei że nie i się rozstaniemy i z nim nici. Powiem tyle w związku są dobre i złe chwile niema sielanki i każdy jest kowalem swojego losu i wiem o coś samo spełniających się wróżbach.Powiem tyle kocham go i widzę jego jako mojego męża i ojca moich dzieci.Ale powoli sie boję , bo jestem pesymistką że to nie wyjdzie. Ja wiem rozwalają się nawet długie związki i małżeństwa ale jak tak chciałam żeby to się udało aha i nie jestem żadną małolata bo mam 21 lat a on 20.

Gość ja na twoim miejscu
zaufałabym słownikowi ortograficznemu i słownikowi poprawnej polszczyzny.

Gość Słoneczkoaa
Z wróżek dla mnie numer jeden jest wróżka Grażyna z http://wrozkagauri.pl. Ta Pani jest nastawiona na pomaganie innym, nie na zysk.

Gość gość
Ja też mogę polecić Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl jest szczera, stara się pomóc i co wazne praktycznie wszystko się spełnia

Gość gość
No, dalej, dalej, kolejne spam-reklamy, proszę :-D

Gość gość
Niemożliwe, a jednak prawdziwe! Byłem już u kilku wróżek i żadna z nich nie zrobiła na mnie tak gigantycznego wrażenia jak wróżka z wrozkadiana.pl. Jeszcze nie wiem, czy wszystkie jej przepowiednie się spełnią, ale na pewno dam znać! Pozdrawiam, Marek.