Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laskaaa

Spalilam sie na solarium! POMOCY !

Polecane posty

Wczoraj spaliłam się na solarium. juz nigdy tam nie wrócę ;x mam strasznie czerwony dekolt i twarz... co zrobić żeby nabrały normalnego koloru ;( ? za 2 dni mam randkę... Pomocy!!! to dla mnie b.b.b. wazne ;(

smaruj się dużo balsamem nawilżającym skóra ci nie bedzie schodzić potem i szybciej zbrązowiejesz. Również gaza lub ściereczka nasączona mlekiem i kefirkiem pomaga, łagodzi skórę, nie jest taka gorąca i czerwień schodzi tylko tu musisz poswiecic czas i babranie się....Najlepiej smaruj sie balsamikiem co godzinke nie nakładaj duzo bo musisz wyschnąć.

Pozbede sie tego w dwa dni ;( ?? smarowalam sie wczoraj i dzis rano..ide pwotorzyc, dzieki ;**

Gość Czersey
Może kup jakąś maść na poparzenia. znam jedna o nazwie argosulfan (czy jakoś podobnie) na poparzenie i podrażnienie.Tez jest dobry sudocrem (taki krem do dziecięcych pup ;) ) ten drugi przetestowany jest na sobie; natychmiast lagodzi podraznioną skórę takze po solarium.Oprócz tego nawilżaj skóre, ale zwróc uwagę, czy w twoim balsamie nie ma składników, ktore jeszcze bardziej bedą podrazniały skórę (mocno perfumowane, itp)-(najlepiej te dla dzieci i o najprostszym składzi (nivea, krem bambino). pozdrawiam i nastepnym razem uważaj z lampami... ;)