Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golden flower

nie mogę się w nim zakochać...

Polecane posty

Gość golden flower

on jest idealny dla mnie, to mężczyzna moich marzeń, jest taki wspaniały, mądry i dobry, inteligentny i ma poczucie humoru, sprawia że czuję się przy nim taka pewna siebie i szczęśliwa, atrakcyjna... on jest przystojny i silny tak bardzo mnie pociąga... a jednak nigdy nie będziemy razem. on mnie traktuje tylko jako bliską koleżankę, a ja marzę o miłości... ilekroć się spotykamy jest wspaniale, nigdy nie jest tak samo, on ma niewykorzystane pokłady pomysłów na spędzanie wolnego czasu... on mi daje do zrozumienia że jestem dla niego atrakcyjna kobietą i że uwielbia ze mną rozmawiać... ale nie szuka związku.. dlaczego? dlaczego nie możemy być razem? nie mogę się w nim zakochać bo tylko się unieszczęśliwię ale to jest silniejsze ode mnie! nie chcę nie mogę nie powinnam...

Gość i bliżej do końca
pewnie to jeden z tych, którzy maja kilka takich "koleżanek" i świetnie się bawia i nigdy sie nie nudzą. Po co mu stała partnerka, skoro może mieć urozmaicenie

Gość o sole mio
a ile macie laat?

Gość golden flower
ja mam 21 on jest rok młodszy... wiem że to mało, i bardzo wcześnie jak na związek:( zwłaszcza że on jest młodzy i pewnie chce się wyszaleć i bliżej do końca--> taaa domyślam się że nie jestem jedyną taką jego koleżanka..

Gość o sole mio
ee ja też jestem w takim samym układzie z chłopakiem.. cóżż

Widocznie on chce kopulować z jak największą ilością samic, a Ty chcesz żeby kopulował tylko z Tobą. Robienie z tego romantycznego dramatu jest dość groteskowe.