Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 Jak byłem na wycieczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 30, 2009 a gdzież byłeś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość selllen Napisano Maj 30, 2009 ty jestes nienormalny Amant................:O sorry ale to prawda i nie jest to komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość and ..... the winner is Napisano Maj 30, 2009 i coś się wydarzyło, czy tylko na gapieniu się skończyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 "Lusesita de Milagros Dolores a gdzież byłeś? " PRAWIE NA TWOIM GARBIE.Spotkałem w autobusie n01 beavisa i buttheada.i BYŁEM PRZY tej zajezdni o której pisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 30, 2009 serio??? :D i jak było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 2 czubów się kłóciło.Zaczęli się lać i pluć na siebie.A kierowca odgrażał się ze na nich gliniarzy napuści.Późnij inna babę spotkali i już w najlepszej komitywie zaczeli jej dogadywać że śmierdzi.Chociaż oni też mieli podejrzane aromaty:O.Szkoda że nie nagrałem z nimi filmu:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 30, 2009 :D:O w jakim Ty się towarzystwie obracasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 To było w autobusie N01 i to oni się tam wpakowali:P.Więc się przy nich nie obracałem tylko oni się władowali do autobusu:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 30, 2009 teraz opowiedz o tych ciziach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 A jak jechałem 27 rano z dzielnicy wyścigi tramwajem do centrum to 1 się cieszyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 Chodziło oczywiście o 27 maja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 30, 2009 jak wyglądała? ładna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jnnnn Napisano Maj 30, 2009 http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article390283/Alkoholowym_mistrzem_swiata_jest_Polak.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 Wysoka i chuda z niezbyt dużymi cyckami.Tj postura prawie idealna chociaż lepiej gdyby była ciupinkę grubsza i wyższa.I podobna ociupinkę do Andie McDowell ale ładniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 Dodam ze ten tramwaj nie jechał koło telewizorni ale dopiero przed remontowana ulicą zakręcał:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach