Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pomoze kto kto

zainstalowalam nero 9 i nie wiem jak odinstalowac, w dodaj usun programy nie ma

Polecane posty

Gość kto pomoze kto kto

w starcie -> nero 9 tez nie ma opcji odinstaluj, a w program files -> nero-> nero9 jest strasznie duzo tych plikow i nie moge znalezc opcji odinstaluj;/

Gość wejdź z dysk C i tam w program
-ie File znajdź nero i klinij prawym michy wybierz usuń

Gość kto pomoze kto kto
ale tak chyba nie mozna robic??

wejdź na wszystkie programy, przy starcie, tam na akcesoria, i na przywracanie systemu, zgodnie z instrukcjami. Tam w kalendarzu znajdź punkt przywracania systemu i datę kiedy zaistalowałaś nero , i kliknij na tą datę. System wróci do stanu przed zaistalowaniem nero.

wejdz w menu "start"-> "ustawienia"->"panel sterowania"->"dodaj /usun programy" i tam znajdz nero i odinstaluj

Gość fredek
czasem programy mają jak się kliknie prawym przyciskiem to pojawi się odinstaluj czy coś podobnego

tylko nie daj boze bez jakiegos przywracania systemu bo moga ci inne rzeczy zniknac :)

Menu start/wyszukaj/pliki i foldery/ wpisz: Nero i usun wszystkie pliki, które zostaną wyszukane. Potem Menu start/uruchom/regedit/HKEY_CURRENT_USER/Software i wyszukaj Nero jak jest to usuń....:)

oczywiście, że trzeba wziąść pod uwagę, że zainstalowane programy po zainstalowaniu nero , znikną, ale zdaje się , że nero, panda, i nne programy mają tak wredną instalację, że nie ma innego sposobu na usunięcie ich z komputera, a opcja usuń /dodaj programy nic nie daje, nie da się za cholerę odinstalować.

Gość fredek
z tym rejestrem to na końcu bo jak usuniesz klucz to raczej niczego po tym nie uda Ci się usunąć :) możesz też wyszukać ahead - producent :)

Gość kto pomoze kto kto
dzieki blondynek dzieki juz tak zrobilam:D a nawet nie wiemdzialam ze istnieje taka opcja bo mialam zly klucz do nero9 i pisalo zeby albo kupic albo odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz z dobrym:)

" opcja usuń /dodaj programy nic nie daje, nie da się za cholerę odinstalować." jak najbardziej daje sie ...sama mam neru i mialam kilka wersji wczesniej a prznajmniej jest to opcja od ktorej nalezy zaczac :)

Gość kto pomoze kto kto
to jak jestem wsrod grona znajacych sie to dlaczego mi film nagrywa sie na plyte 30 min;/ w jakiejs starej wersji nero;/

moze masz wolna plyte, wolna nagrywarke lub ustawiona wolna predkosc nagrywania gdzies w nero...

Gość kto pomoze kto kto
quleczka czytaj temat, napisalam ze w dodaj usun programy nie bylo nero9, starsze wersje bylo ale 9 nie bylo

no coz, nie zauwazylam koncowki tematu, kazdemu sie moze zdazyc :) to musiales namieszac cos juz wczesniej, ze tego tam nie bylo...nie wazne juz skoro przywrociles system

miałem w swoim komputerze nero, jako bonus, po angielsku, opcji od diabła, niezrozumiałych i nieprzydatnych, wykasowałem go i zaistalowałem sobie Ashampoo i nagrałem już chyba milion płyt z muzyką i filmami. Po polsku dla laika, prosty i łatwy.

Gość fredek
napisalam ze w dodaj usun programy nie bylo nero9, starsze wersje bylo ale 9 nie bylo a na pewno się zainstalował full programów trzeba odinstalować poprzednie wersję aby nową umieścić na dysku :)

Gość kto pomoze kto kto
fredek aaaaaaaaaaaaaaaa..:) blondyn i ile zajmuje ci nagranie filmu??

Gość forumowy mądrala
one nagrywają się jedna na drugą do tego samego folderu

\"kto pomoze kto kto to jak jestem wsrod grona znajacych sie to dlaczego mi film nagrywa sie na plyte 30 min;/ w jakiejs starej wersji nero;/\" Prawdopodobnie antywirus tak przymula, sprawdza \"w locie\" nagrywane pliki. Na czas nagrywania trzeba go wyłączyć.

\"w starcie -> nero 9 tez nie ma opcji odinstaluj, a w program files -> nero-> nero9 jest strasznie duzo tych plikow i nie moge znalezc opcji odinstaluj\" Najwidoczniej masz wersję PORTABLE, czyli przenośną. Taka wersja nie instaluje się w systemie, można ją uruchamiać np. z dysków przenośnych. Żeby usunąć program wystarczy skasować folder z programem.

nie zwracałem uwagi ile trwa wypalenie w Ashampoo, ale ostatnio nagrywałem płyty CD , kilka minut

Gość fredek
nagrywanie też zależy od prędkości jakbyście przypadkiem nie wiedzieli :P :P :P :P :P :P ................