Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowy wiatraczek

Furagin - pomozcie prosze

Polecane posty

Potrzebuje furaginum. Jestem w desperacji, bo mam zapalenie drog moczowych i cholernie mi jest niefajnie. Moze ktos ma mi odstapic? Zaplace lub oddam jak mi z Polski dojdzie (najwczesniej za tydzien). Blagam pomozcie w potrzebie.

Gość do autorki....
moja droga..ten lek jest na recepte,to jest antybiotyk..ja tez kiedys jak sobie go bralam i dostalam ochrzan od lekarza, bo bakterie moga byc rozne i zapalenie znow wroci.musisz isc zrobic badanie moczu i wtedy lekarz wypisze ci odpowiedni lek..nie wolno brac antybiotyku ot tak..

bez przesady, w PL nie robią za każdym razem badania moczu bo pacjent by oszalał zanim by wyniki były . Jest to antybiotyk który trzeba brać przez określony okres czasu. Krótsze branie powoduje nawrot choroby.

Gość mam furagin
mam furagin.....

dzieki za wpisy. Do lekarza bez sensu bo mi jakis antybiotyk ogolny przepisze a to bez sensu. Furaginum w anglii nie maja, a ten na bazie zurawiny na pewno sprobuje, ale poki co to sie mecze i potrzebuje czegos lepszego. Mi Mala bardzo dziekuje za chec pomocy. Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie., moglabys mi wyslac ten istek? Napisze na maila. Z gory dziekuje!!!