Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Legiutko

Na moim osiedlu mieszka pewna gwiazda- czy zrobilibyscie jej zdjęcia by sprzedac

Polecane posty

Gość hmmmmm...
malgorzata glonka to taka siatkarka jest. ale ona juz nie nazywa sie glinka tylko glinka-costam bo ma meza (wlocha) i podwojne nazwisko. jesli to nie ta siatkarka to niech mnie ktos oswieci jaka jest jeszcze znana malgorzata glinka?

Gość haha hihi haha ho
ja bym nic nie robiła, to naprawdę chamskie. Znane osoby to też ludzie i też chcą trochę prywatności...

Gość Ligutko
No to byc moze Katarzyna. W kazdym badz razie grala w taim serialu ona. DO tej pory jej nie znalalm bo nie ogladam srialow i tytulu tez nie pamietam. Ktos mi z osiedla powiedzial kiedy jak z psem chodzilam zd tu mieszka gwiazda i jak mi podala ta babeczka nazwisko to nie wiedzialam o kogo chopdzi, potem sprawdzilam na necie i juz wiem. Widzialam ja moze od tamtej pory z trzy razy raz na rowerze, raz z samochodu wychodzila po jakiejs imprezie byla bo smiala sie glosno i byl w sukni wieczorowej i raz w zime szla z takimi smiesznymi naucznikami na glowie. Ale jakbym tam do niej poszla blizej pod posejsej to myxle ze zrobilabym zdjecia dobre.