Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszzzzzka

P U SZ E N I E W Ł O S O W

Polecane posty

Gość Puszzzzzka

Co pomaga na puszenie wlosow???

Gość jest odżywka
z nivea do puszących sie włosów.osobiscie nie stosowałam ale koleżanka ją sobie chwali

Gość Puszzzzzka
ale z nivea to maseczka czy co?

nie polecala bym tego z nivea .. ogolnie mialam i nie moge powiedziec ze sobry ..niestty niewiem jaki mogla bym ci polecic tez mi sie puszyly jak uzywalam prostonicy teraz zadbalama o moje wlosy nie prostu i wogole sa milsze w dotyku i sie nie pusza C: C:

Gość jest odżywka
nie odżywka nie maseczka. prostuje włosy-efekt jest taki ze włosy sie n ie puszą.chyba sie nawet tak nazywa odżywka prostująca włosy

Gość Puszzzzzka
a jak zadbalas?? czego uzywalas?

Gość jest odżywka
al epodkreślam, ja tego nie stosowałam i to nie jest moja opinia.ja osobiscie uzywam lnu który tez daje mizerne efekty

Gość Puszzzzzka
ale ja mam krecone losy i nie chce ich prostowac....bo mi sie strasznie od tego niszcza :(

Gość Puszzzzzka
* wlosy

Gość ...OMG...
ja mam straszne włosy i ciągle je prostuje, żeby nie były takie napuszone. Uzywałam nivea i goowno daje. Dalej poszukuje czegoś dobrego..

ja odkad sie przprowadzilam i mam miekka wode w kranie wlosy staly sie prosciutkie i gladkie z reklamy panteine pro-v :D

to znivea to szmpon albo odzywka ...glownie do prostowanie ale gowno daje ...pisze ze od puszenia tez ale efekt jak i do prostych wlosow...!! ja kiedys prostowalam wlosy prawie ze codzinnie w efekcie zostaly mi matowe suche i zniszczine wlosy kruszyly mi sie i z dnia na dzien mialam zoraz krytsze ....odlozylam prostonice ... zaczelam uzywac nafty kozmetyczne z olejkiem rycynowym ..olejek powoduje wzrost wlosow nafta jest tlusta nadaje sie na suche wlosy ...po jedwabiu byly blyszczace i mieciutkie... co tydzin pukalam wlosy naparem z pokrzywym ...mam teraz piekne wlosy aha ..a co do piszenie ja splukiwalam na koniec mycia szalwia parzylam ja ale to pisalo ze na wyprostowanie kosmykow i na puszenie ..napewno leprzxy efekt niz po tych chemikaliach ..;) ale sie napisalam ..mam nadzieje ze cos pomoglam C:

Gość Puszzzzzka
ja tez sobie wczoraj kupilam nafte kosmetyczna, ten olej i jeszcze henne wax...ciekawe czy mi cos pomoze....moze odzywi ale pewnie dalej sie beda puszycz :/

Gość ...OMG...
ja bym miała już dawno włosy "uleczone" ale nie moge przestać prostować.. mam tak gęste, grube włosy, że jak sie napuszą (czyli zawsze po umyciu) wyglądają jak nie powiem co.. prostownica czasami nawet nie daje rady z wyprostowaniem ich.. ( nie są jakos specjalnie krecone, ale końcówki mi sie wywijają w rózne strony)

Gość ...OMG...
gdzie kupiłas ten wax? Bo u mnie w aptece nie ma :O I chyba z neta zamówie

Gość Puszzzzzka
ja prostowalam wosy ze 2 lata ale juz od roku nie prostuje tylko troche od dolu.....a wax kupilam wlasnie w aptece

Gość ...OMG...
ja jak narazie prostuje od 2,5 lat.. codziennie.. albo kilka razy dziennie.. bardzo bym chciała przestać. Uzywałam sporo rzeczy.. maseczki z jajka i olejku rycynowego, radical itd

Gość Puszzzzzka
radical to jest szampon?? mi tez bylo ciezko przestac z prostowaniem...a teraz juz sie dziwnie czuje w prostych :)

Gość ...OMG...
tak, szampon ;) Gdzieś czytałam, że jest super, więc kupiłam.. ale mi niestety nie pomógł

Gość Puszzzzzka
a te maseczki z jajek pomagaja??

ten szampon radical ...on jest do zniszczonych wlosow ..jest z pokrzywy .. nie wypadaja po nim wlosy sa miekie i wogole ..ale nie jst do puszacych sie wlosow !

Gość Puszzzzzka
ja mam i zniszczone i puszace sie ;(

Gość Puszzzzzka
zreszta nie wiem czy to nie z tego zniszczenia tak mi sie zaczely puszyc...

mi sie wydaje ze od zniszczonych ci sie pierza i pusze .... ja zauwazylam efekt jak odlozylam prostonice sa zdrowsze a przede wszytskim przewstaly sie puszyc ale na ten efekt dosc dlugo musialam czekac oczuwoscie mowa oo duzym efekcie czyli poszlam do fryzjera obcielam jakies 20 moze ponad cm i czekalam az odrosna ..ze zniszczinymi nie wiele dalo sie zrobic potem odrosly wiec znowu zcielam te konce co wtedy zostaly terraz juz mam wszrskie zdrowe :)

Gość Puszzzzka
ja nie obetne bo zapuszczam :) dopiero za pol roku moze z 5 cm hihi

Gość xcfgsdgdfgd
Ja polecam jedwab do wlosow;] wystarczy kropelka, ( nie wiecej bo w przeciwnym razie wlosy wygladaja na tluste) pozniej rozetrzec w rekach i nalozyc na wlosy;] wlosy wygladaja na duzo zdrowsze, nie pusza się i sa takie miekkie w dotyku ;] szczegolnie polecam przed prostowaniem ;]

Gość Puszzzzka
czyli jedwab na suche wlosy tak??

Gość xcfgsdgdfgd
tak na suche i zniszczone

Gość Puszzzzka
sorrki zle to ujelam..na suche czy na mokre/ wilgotne?? heh

Gość xcfgsdgdfgd
ja np uzywam na suche wlosy... moja kolezanka natomiast jak ma tak lekko wilogotne to naklada ten jedwab a pozniej dosusza.. wybrobuj i zobacz jak Ci bedzie bardziej pasowalo ;]