Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laskaaa

no i co ja mam zrobic???

Polecane posty

rozmawiam z chlopakiem przez internet ponad pol roku.nigdy z nikim tak dobrze sie nie dogadywalam...naprawde, rozumiemy sie bardzo dobrze.. za pare dni spotykamy sie pierwszy raz. on jest niesmialy^^ ja sie strasznie denerwuje... o czym ja znim mam gadac;(? co, jak braknei tematow? w koncu real a virtual - roznica... pomocy ;(

Gość nie boj sie bedzie dobrze
a w jakim wieku Ty a w jakim wieku on ja tez sie spotkalam przez internet ale rozmawialismy tylko 2 miesiace we wrzesniu przyjechal do rodzicow do swojego domu z irlandii i sie spotkalismy caly wieczor przegadalismy, spotykalismy sie przez caly jego urlop, dzis juz 2 lata jak jestesmy razem i zycze sobie zeby byly kolejne 2 i 2 i 2 :)

ja mam 15 lat, on 17^^ kurcze, bardzo mi na nim zalezy... pare razy sie minelismy, ale nie mial odwagi podejsc...^^ najbardziej sie boimy oboje ze nie bd o czym gadać... a ja nie chce tracic znajomsoci z nim w ten sposob...

czyli sa i szczesliwe zwiazki 'z interenetu'... ehh;( szczescia zycze;*

Gość lalka54564568
hej :) idzcie w trakie miejsce, gdzie niebedzeicie czuc sie skrepowani. jezeli sie wstydzicie, to odradzam randke, na ktorej bedziecie siedzsiec i tylko rozmawiac. moze na spacer do parku, wtedy łatwiej sie rozmawia :) albo na rolki, kregle itp :)