Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheher4

Mam byc zazdrosna czy nie??

Polecane posty

Gość heheher4

Pod moja nieobecnośc, moj mąż uciął sobie pogawedke, z moja kolezanka z pracy..troche mi sie wydaje, ze troche flirtowali?czy mi sie wydaje/? moze jestem po prostu przewazliwiona..Wydaje mi sie czy naprawde ona go kokietowała? 17:52:25 -czesc Kasia\wybierasz sie moze na festym w niedziele??? 17:52:33 j-est taki piknik na dzien dziecka 17:53:19 -tu Radek , nie ma Kasi 17:53:33 -POJECHALA Z MALYM 17:53:09 -ok...to pozniej zagadam, pozdro dla niej 17:53:43 -A KTO MOWI? 17:53:51 .-...bo nie widze' 17:53:25 -Gosia 17:53:56 -wow milo mi 17:53:47 ( -hi hi, jak ona zatem mnie tam nazwala?????? 17:54:27 -nie masz nazwy...nie ma cie na liscie kontakow:) 17:54:19 -ale zagadka, ciekawe czy ona ma taka dobra pamiec do numerków 17:55:17 -......wiem że kilku do dzis nie moze zapomniec 17:55:05 -ha ha ha zapewne 17:56:14 -ok przekażę jej ze sie odzywals 17:55:55 -dzieki 17:56:53 -a co tam w starostwie słychac? 17:57:19 -wszystko dobrze 17:57:29 -na razie sie nie wali 18:01:02 ) .-.......... .......to dobrze czy źle 18:01:56 -to dobrze zamieszanie jest fajne, jak jest bezpieczne 18:04:30 -...dobra nie brnijmy dalej w te tematy 18:04:51 -pozdrawiam i zycze milego wieczoru 18:05:04 -ok ok dziekuje i wzajemnie

Gość heheher4
:)no jasne, a słowo"numerki" "wali się" zapewne uzyte są przypadkiem przez nią

Gość raczej on ją
to on ciągnał rozmowę,on zaczał dwuznacznie pisać

hehe ona miala na mysli poprostu numery ..twoj maz "pewnie glodny" numerki :)... wali sie ? odpowiedziala tak na pytanie meza ze wszystko ok nic sie nie wali ....... szukasz dziury w calym ....jesli kolezanki nie masz w kontaktach to kolegow pewnie tez nie.....wyloguj sie z gg jak odchodzisz od kompa ...kiedys popelnisz blad :)

Gość fredek
nie wiem bo nie czytam cudzej korespondencji :P :P

Gość adamos
ale masz kobieto przemyslenia, nie masz co porabiać? Weż zaszalej trochę na quadzie i pozbądź się głupiach myśli

Gość haha hihi haha ho
O Boże, stwarzasz sama sobie problemy...... współczuję chłopakowi, mężowi czy kim on tam dla ciebie jest.

Gość heheher4
to nie jest czyjas korespondencja, bo moj maz sobie z mojego kontqa nan gg z nia gadał

nic sie wielkiego nie stalo...on chcial jeszcze pogadac,ale ona go przytkala.a zarcik o numerkach mogl sobie darowac.